ΑΡΗΣ

Μανιάς τριετίας

Μανιάς τριετίας
Μανιάς INTIME SPORTS

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μιχάλης Μανιάς. Μέχρι την Τετάρτη (3/7) στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης.

Τελικά η πίεση στο πρόσωπο του Μιχάλη Μανιά από την ΠΑΕ Άρης ευδοκίμησε με το ναι του στην πρόταση για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Ο 23χρονος επιθετικός και πρώην του Απόλλων Σμύρνης την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Οι τίτλοι τέλους στο φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Μανιά έπεσαν πριν από μερικά λεπτά στην καθοριστική συνάντηση που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών στην Αθήνα.

Σε αυτήν αρχικά ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, μαζί με τον εκπρόσωπο του 23χρονου επιθετικού, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, και ακολούθως βρέθηκαν και οι τρεις τους δίνοντας τα χέρια.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Μανιά έπαιξε η στάση που κράτησε από την πρώτη στιγμή του φλερτ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης. Η ειλικρίνεια που έδειξε και το θέλω της απόκτησής του.

Στοιχεία που τον έπεισαν και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά και να τεθεί σε ρυθμούς προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μανιάς αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Football League και σε αυτήν που έρχεται θα είναι η παρθενική του στην Super League.

Με την απόκτησή του ο Χατζηνικολάου έχει στο οπλοστάσιό του έναν ακόμη επιθετικό μαζί με τους Αγκάνθο και Αγγελούδη που μόνο λίγη δουλειά δεν θα έχει για να δικαιώσει όλους στον Άρη για την επιμονή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Και αυτό γιατί ο Ισπανός επιθετικός θα απουσιάσει στα πέντε πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου λόγω τιμωρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανιάς προ ημερών είχε αρνηθεί την πρόταση παραμονής του στον Απόλλων Σμύρνης για διετούς διάρκειας συμβόλαιο όπως και αυτήν του Παναιτωλικού.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ Άρης με τον Μανιά ήρθε μέσα από την σχετική ανακοίνωση. " Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07)".

Κι όσο για τις πρώτες δηλώσεις του 23χρονου ως ποδοσφαιριστή του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ήταν: " Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου.

Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ