ΑΡΗΣ

Μανιάς αλλά και Καλτσάς

Μανιάς αλλά και Καλτσάς
INTIME SPORTS

Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια, οι δύο άλλοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΠΑΕ Άρης από το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι οι Μιχάλης Μανιάς και Νίκος Καλτσάς.

Με την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια η ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε την ενίσχυσή της για την νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο από το φετινό πρωτάθλημα της Football League την απασχολούν επίσης οι Μιχάλης Μανιάς και Νίκος Καλτσάς.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με τη φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης και τον πρώην μέσο της Καλλιθέας που προέρχεται από γεμάτες χρονιές.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τον Κύργια.

Σε αυτήν των ποδοσφαιριστών που είναι κάτω των 24 ετών και για τους οποίους δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός.Ειδικά ο Μανιάς φαίνεται να αποτελεί διακαή πόθο στην Αλκμήνης και γι' αυτό την Τρίτη έγινε νέα σχετική συζήτηση κατά την παρουσία του εκπροσώπου του (κοινού με του Κύργια), Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να σκέφτεται το εξωτερικό από την στιγμή που είχε πάρει την απόφασή του να μην παραμείνει στον Απόλλωνα Σμύρνης και ακολούθως να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μανιάς μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της Football League, ωστόσο στην ΠΑΕ Άρης αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να αποσπάσουν το "ναι" και την υπογραφή του. Κι αυτό ώστε να έχουν μία ακόμη λύση μαζί με τους Αγκάνθο και Αγγελούδη και πολύ περισσότερο στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος δεδομένης της απουσίας του Ισπανού επιθετικού λόγω της βαριάς τιμωρίας του.

Κλειδί για την απόκτηση του Μανιά φαίνεται να είναι οι εγγυήσεις που μπορεί να δώσει ο Άρης, μεταξύ των οποίων είναι και η εξασφάλιση χρόνου συμμετοχής. Κι όσον αφορά την περίπτωση του Καλτσά σημαντικό ρόλο θα παίξει η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου Νούνο Κοέλιο, που φαίνεται να καθυστερεί και ίσως τελικά λειτουργήσει υπέρ του πρώην μέσου της Καλλιθέας.

Κατά τα άλλα στάσιμο παραμένει το αν θα ανανεωθούν ή όχι τα συμβόλαια των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία μετά από την πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Αυτή αναφέρει τα μισά χρήματα από ό,τι έπαιρναν στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και διακανονισμό σε βάθος 5ετίας για τα δεδουλευμένα.Κι όσο για την επιθυμία των δύο ποδοσφαιριστών; Να εξασφαλίσουν εγγυημένα τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν σε βάθος διετίας και ενδεχομένως μία καλύτερη οικονομική πρόταση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ