ΑΡΗΣ

Λιόνης: "Ότι έχουμε με Πανσερραϊκό"

Λιόνης: "Ότι έχουμε με Πανσερραϊκό"

Ο Μίλτος Λιόνης έδωσε το δικό του σύνθημα για το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το δικό του σύνθημα για το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έδωσε ο Μίλτος Λιόνης.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης θα ψάξει να βρει το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο και ισάριθμο με την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για δεύτερη φορά στην φετινή χρονιά, στην τεχνική του ηγεσία.

"Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Πανσερραϊκό, απέναντι στον οποίο πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε", τόνισε ο Λιόνης κι όσον αφορά την δύσκολη νίκη με το 0-1 στην Αρναία επί του Απόλλωνα δήλωσε: " Προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Κάποια πράγματα μας βγήκαν, κάποια άλλα όμως όχι. Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή να σκοράρουμε, κάτι που πρέπει να κάνουμε πιο νωρίς. Ήρθε στο φινάλε και τέλος καλό, όλα καλά", ενώ για την δική του απόδοση είπε: " Σίγουρα οποιοσδήποτε και να ήταν, θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου".

Κι όσο για το τι έφταιξε και ο Άρης δεν ήταν τόσο καλός, είπε: " Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ίσως δεν μας βγήκαν κάποια χτυπήματα. Γίνονται λάθη, τα καταλαβαίνουμε και θα τα διορθώσουμε".

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό ο Καλαϊτζίδης μπορεί σε αντίθεση με χθες να υπολογίζει και πάλι σε τρεις ποδοσφαιριστές του. Τους Νίκο Γεωργιάδη, Δημήτρη Σουνά και Δημήτρη Γκίνο. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, ενώ οι άλλοι δύο είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων της Ελλάδας και της Αλβανίας αντίστοιχα.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι οι τρεις που βρίσκονταν στο όριο καρτών δεν είδανε κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να δώσουνε κανονικά το παρών. Πρόκειται για τους Μάουρο Πόι, Αντώνη Καπνίδη και Μάριο Παπαδόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ