ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες με Αναστόπουλο στον Άρη

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / Β' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / Β' ΕΘΝΙΚΗ INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη και θα επισημοποιηθεί εκτός απροόπτου την Παρασκευή το πρωί.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Άρης έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με προπονητή και γενικό αρχηγό χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα τους. Λίγες ώρες αργότερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Η επιστροφή του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να επισημοποιηθεί εκτός απροόπτου το πρωί της Παρασκευής.Ο «Αλενατόρε» είναι ο εκλεκτός του Καρυπίδη και των συνεργατών για να καθίσει στον πάγκο των «κιτρίνων» την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στα συν του Αναστόπουλου ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και θα κληθεί να την οδηγήσει στην άνοδό της στην Football League όπως και στο παρελθόν από την Β΄ Εθνική στην μεγάλη κατηγορία. Στην επίτευξη του μοναδικού στόχου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις δύο πλευρές χωρίζουν τελευταίες λεπτομέρειες που μόλις ξεπεραστούν θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ