ΑΡΗΣ

Λαϊκά δικαστήρια στο Βικελίδης

Λαϊκά δικαστήρια στο Βικελίδης
INTIME SPORTS

Η απώλεια της νίκης επί του Πανθρακικού είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν λαϊκά δικαστήρια έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" από τους φιλάθλους του Άρη

Το 0-0 κόντρα στον Πανθρακικό προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τους φιλάθλους του Άρη.

Η απώλεια των τριών βαθμών της νίκης και η παραμονή της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έφερε την οργή του κόσμου της ομάδας.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Μάνταλο συνοδεύτηκε με πολλές αποδοκιμασίες προς κάθε κατεύθυνση με την ένταση να συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στους γύρω δρόμους.

Τα λαϊκά δικαστήρια με τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη είχανε σαν αποτέλεσμα την υπερβολική αντίδραση για μια ακόμη φορά της αστυνομίας με χρήση χημικών.

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Άρη κατά των διοικούντων της ΠΑΕ, αλλά και μελών του ΔΣ της ΚΜΑ αμέσως μετά από το τέλος του παιχνιδιού σε ένα ακόμη δείγμα της οργής τους.

Τα πυρά τους εκτοξεύτηκαν κυρίως σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Ψηφίδη και του υπευθύνου του αγωνιστικού Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ενώ πολλά ήταν και τα ειρωνικά σχόλια που ακούστηκαν και για τον Λάζαρο Πολατιάν.

Κι όσο για τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης από την πλευρά τους ήταν απογοητευμένοι από την εμφάνιση της ομάδας και σημείωναν ότι θα γίνει το παν στα τρία τελευταία παιχνίδια για την παραμονή στην Super League.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με τα επεισόδια

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ