ΑΡΗΣ

Κωστένογλου: "Να σιγουρέψουμε την τρίτη θέση"

FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Κωστένογλου, υποστήριξε ότι παρά την απώλεια βαθμών κόντρα στον ΟΦΗ, τίποτα δεν έχει τελειώσει κι εκτίμησε ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να σιγουρέψουν την τρίτη θέση.

Ο Άρης έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League, μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ (1-1) στο Ηράκλειο. Ο τεχνικός των "κιτρίνων", Νίκος Κωστένογλου στάθηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 στο γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να σιγουρέψει την τρίτη θέση.

"Ήταν ένα ιδιαίτερο και ιδιόμορφο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος. Οι δύο κόκκινες εκατέρωθεν ευνόησαν τον ΟΦΗ, διότι βρήκε ένας κεντρικός τους αμυντικός, ενώ από εμάς ένας από τους καλύτερους παίκτες, ο Μπούρμπος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ έκανε τον Νάστο στόπερ και συνέχισε τη ροή του παιχνιδιού του χωρίς να αλλάξει τίποτα από την ανάπτυξη. Για εμάς ήταν ιδιαίτερο δύσκολο, κάναμε μια εσωτερική αλλαγή.

Στο ημίχρονο κάναμε την πρώτη αλλαγή και μέχρι το 60' θα έλεγα ότι ο ΟΦΗ ήταν πάλι καλύτερος. Από τη στιγμή που ρισκάραμε με Καπνίδη και Μπαργκάν, ισοφαρίσαμε, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά εμείς θα μπορούσαμε να κλέψουμε την παράσταση στο τέλος με μια κλασικότατη ευκαιρία".

- Τέλειωσαν όλα;

"Δεν τέλειωσε τίποτα ακόμα. Θα έλεγα ότι είναι άσχημο να το λέμε αυτό. Επίσης, θα έλεγα ότι κυνηγάμε τη 2η θέση, αλλά θα πρέπει να σιγουρέψουμε και την τρίτη. Δεν είναι απαισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να επικρατήσει η λογική".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ