ΑΡΗΣ

Ξεκίνημα με τριάρα

Ξεκίνημα με τριάρα
Άρης πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 της Καστοριάς στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής μπροστά σε 10.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μπροστά σε 10.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής επικράτησε με 3-1 της Καστοριάς.

Στην πιο δύσκολη πρεμιέρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην χρονιά όπου είχε συμπληρώσει 100 χρόνια ιστορίας. Ωστόσο το σύνολο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον δρόμο της ανόδου στην Football League.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Άρη που προηγήθηκε στο 4΄ όταν μετά από την εκτέλεση φάουλ του Σουνά ο Γιαννίτσης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Στο 9΄ ο Τσοτουλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Σουνά έξω από την μεγάλη περιοχή μετά από το πρώτο σουτ του Σταυρόπουλου.

Στο 13' η μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 17΄ υπήρξε διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Ο Τσουτουλίδης απέκρουσε το σουτ του Ντούγκα και από το κόρνερ η μπάλα από το σουτ του Σταυρόπουλου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της Καστοριάς.

Στο 28' η κεφαλιά του Ρέινα πέρασε άουτ, στο 40΄ για την Καστοριά ο Σαπανίδης δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε ενώ τέλος στο 44΄ ο Καπνίδης δεν νίκησε στο τετ α τετ τον Τσοτουλίδη με την μπάλα να πέρασε από το πλασέ του ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού η Καστοριά απείλησε στο 48΄ με το σουτ του Ντάμζι από την σέντρα του Σαπανίδη έφθασε στο 2-0 στο 52΄ με την κεφαλιά του Γκόλια μετά την εκτέλεση φάουλ του Λιόλιου.

Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 61΄ έφθασαν στο 3-0 όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι με τον αφύλαχτο Γκόλια να διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ.

Στο 65' ο Καπνίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσοτουλίδη, στο 72΄ ο Μπαϊμάκης μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Μπορόζη για να έρθει στο 75΄ η μείωση του σκορ σε 3-1 από το γέμισμα του Σπανού και το λάθος του Μπαϊμάκη.

Στο 88' ο Μπαϊμάκης απέκρουσε σε σουτ την μπάλα από το σουτ του Σαπανίδη που στο 90΄ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80΄ Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος.

Καστοριά (Δημητρίου): Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (82΄ Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (76΄ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (62΄ Μπορόζης).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ