ΑΡΗΣ

Κρούση και αναμονή για Κόκε

Κρούση και αναμονή για Κόκε
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη θέλοντας να κάνει το colpo grosso στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κινείται για την απόκτηση του πρώην αρχηγού της ομάδας Σέρχιο Κόκε και αναμένει την απάντησή του.

Θέλοντας να κάνει το colpo grosso στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη κινείται για την απόκτηση του πρώην αρχηγού της ομάδας Σέρχιο Κόκε και αναμένει την απάντησή του.

Η κρούση στον Ισπανό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας με τη φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ ζήτησε πίστωση χρόνου για να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα.

Το όνομά του Κόκε εκτός του ότι έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες του Άρη στο διάστημα της παρουσίας του σε Ελλάδα και Ευρώπη φρόντισε με την στάση του την περασμένη Δευτέρα να ρίξει γέφυρες επιστροφής του. Με το βίντεο που ανέβασε στο youtube και στο οποίο τραγουδάει συνθήματα του Άρη.

Στην Αλκμήνης εκφράζουν τη συγκρατημένη αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του Κόκε με την απάντησή του να παίξει ρόλο ρυθμιστή και για τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις στην προσεχή περίοδο του Ιανουαρίου.

Πέρα από την πρώτη κίνηση που έκανε ο Άρης για την επιστροφή του Κόκε στα υπόψη είναι και ένας ακόμη πρώην γνώριμος.

Ο Βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο που παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα που με την σειρά του έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εξάλλου τις προηγούμενες μέρες είχε πάρει μέρος και στις προπονήσεις της ομάδας.

Στα υπόψη από την ελληνική αγορά είναι πάντα οι Φίλιππος Δάρλας, Σπύρος Γόγολος, Λεωνίδας Καμπάνταης και Κώστας Νεμπεγλέρας. Όπως και να έχει σε όλες τις περιπτώσεις ο Πάουλο Κάμπος θα είναι αυτός που θα ανάψει το τελικό «πράσινο φως» για τις όποιες μεταγραφές είναι να γίνουνε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη με δεδομένο ότι οριστικοποιήθηκε η αναβολή της αγωνιστικής θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλων 1926.

Εν τω μεταξύ, στην προετοιμασία του Άρη εντάχθηκε από σήμερα και ο Δημήτρης Γκίνο που επέστρεψε αργά χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα U21 της Αλβανίας.

Από αύριο τέλος οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Γαλανό θα έχουνε μια σειρά από συναντήσεις με ποδοσφαιριστές. Από αυτούς που έχουνε κληθεί είναι και ο 22χρονος Γάλλος Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου η παραμονή του οποίου δυσκολεύει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ