ΑΡΗΣ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Φυσέκης

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Φυσέκης
INTIME SPORTS

Με ανάρτηση του πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, γνωστοποίησε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, με ανάρτηση του πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αν και μόλις 30 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στο διδακτορικό του στη Νευροβιολογία. Ο Φυσέκης που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη από τον Ιανουάριο και μετά πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο όπου και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται σίγουρο ότι ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση εκτός από έναν επιθετικό και ενός τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Φυσέκη. Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιος θα είναι αυτός και πόσο γρήγορα θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου. Κάτι που ισχύει και για την περίπτωση του επιθετικού με τον τεχνικό του Άρη να μην θέλει να βιαστεί.

Πάντως μετά την εμφάνιση στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του Άρη το περασμένο Σάββατο στην Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό ο «Αλενατόρε» θεωρεί ότι το ρόστερ του θα πρέπει να ενισχυθεί και στην αριστερή του πτέρυγα. Κι αυτό θεωρεί ότι η μόνη λύση που υπάρχει είναι ο Γκάελ Ν΄ Λουντούλου.

Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του δεύτερου φιλικού παιχνιδιού του Άρη τη φορά αυτή με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (η ομάδα της Πιερίας έχει ρεπό στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 16:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Μία μέρα δηλαδή πριν από την σέντρα στους ομίλους του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Γιάννη Φυσέκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

"Ο Γιάννης Φυσέκης, που «κρεμάει» τα γάντια του, μετέβη σήμερα το απόγευμα στο «Δασυγένιο» και αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους συμπαίκτες του «Τέλος εποχής» για τον Γιάννη Φυσέκη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πριν καλά-καλά κλείσει τα 30 του χρόνια (γεννήθηκε στις 10/10/1985) αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του.

Ο λόγος; Οι διδακτορικό του στη Μοριακή Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης. «Κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει έτσι, που πρέπει να πάρεις μια απόφαση για το μέλλον σου. Μέχρι τώρα προσπάθησα να συνδυάσω το ποδόσφαιρο με το διδακτορικό μου. Όταν, όμως, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου δεν είχα άλλη επιλογή. Έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πραγματικά ήταν μια δύσκολη απόφαση. Δεν το ήθελα, αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΡΗ, μια μεγάλη ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο της».

Ο Γιάννης Φυσέκης μετέβη σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και πριν από την προπόνηση αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους συμπαίκτες του. Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εύχεται στον Γιάννη Φυσέκη κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματα της ζωής του."

Πακέτο 60 ευρώ στις Θύρες 1-3 για τα εισιτήρια διαρκείας

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι αύριο, Τρίτη (22/09), ξεκινάει η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το σύνολο των επίσημων αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 20:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ αντιλαμβανόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε την αναπροσαρμογή της τιμής του πακέτου εισιτηρίων για τις Θύρες 1-3 από τα 100 στα 60 ευρώ.

* Εκτός από τους άνεργους (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της ανανεωμένης κάρτας ανεργίας τους), έκπτωση 25% στα πακέτα εισιτηρίων θα έχουν –επίσης- οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού."

Φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού του ΑΡΗ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (η ομάδα της Πιερίας έχει ρεπό στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (26/09, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ