ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Η ομάδα μου ήταν βαριά"

Κούπερ: "Η ομάδα μου ήταν βαριά"
Κούπερ INTIME SPORTS

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι

Ο Άρης κόντρα στην ΑΕΛ, έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κάτι που παραδέχθηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν έψαξε για δικαιολογίες, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιωθούν μέσα σε μια εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κούπερ: " Ήταν ένα αργό παιχνίδι, από το οποίο υπάρχουν λίγα πράγματα για να κρατήσεις. Δυσκολευτήκαμε να τρέξουμε, να μαρκάρουμε και όσο παράξενο κι αν φαίνεται είμαστε ικανοποιημένοι ως ένα βαθμό γιατί το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε χαθεί.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, παίξαμε ένα άσχημο παιχνίδι, αλλά δυσκολευτήκαμε να κάνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και την εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού πρέπει να την βελτιώσουμε, όπως και την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα, αλλά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον υπάρχει μια εβδομάδα όπου πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε, ότι δεν κάναμε σήμερα, καθώς επίσης και να ξεχάσουμε οτιδήποτε κι αν έγινε στη Γερμανία.

Μας έλειψε η μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση 3-4 ποδοσφαιριστών, αλλά με την συνολική εικόνα της ομάδας. Η ομάδα μου ήταν βαριά και δυσκολευόταν σε όλες τις ενέργειες. Να αμυνθεί σωστά, να γυρίσει σωστά, να κυκλοφορήσει τη μπάλα σωστά. Μας έλειψε μαχητικότητα.

Ίσως αυτή η έλλειψη να οφείλεται στους πολλούς διαδοχικούς αγώνες και δεν αναφέρομαι μόνο στη σωματική επιβάρυνση, αλλά και στην ψυχολογική, γιατί σήμερα όλοι οι παίκτες είχαν δυσκολίες. Γιατί πέραν της εικόνας, κάποια στιγμή η ομάδα πήρε το προβάδισμα και δεν μπόρεσε να το υπερασπιστε
ί".

Σε ερώτηση σχετικά με την δυσκολία που υπάρχει στο σκοράρισμα απάντησε: " Ναι υπάρχει δυστοκία στην ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπουν τα γκολ. Εκεί δυστυχώς δεν έχουμε πολλές λύσεις, γιατί ο Τσέζαρεκ είναι τραυματίας, ο Λίμα χρειάζεται χρόνο και φαίνεται η επιβάρυνση στους δύο ποδοσφαιριστές που είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ