ΑΡΗΣ

Κόπηκε στα ιατρικά ο Αγκουστιέν στον Άρη

Κόπηκε στα ιατρικά ο Αγκουστιέν στον Άρη

Ο Άρης δεν θα ολοκληρώσει την απόκτηση του Κέμι Αγκουστιέν καθώς ο Ολλανδός άσος δεν πέρασε με επιτυχία της εργομετρικές εξετάσεις.

Από της καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πέρασε στην διάρκεια της δευτέρας ο Κέμι Αγκουστιέν με τον Ολλανδό όμως να δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο μυοσκελτικό του σύστημα. Κάτι το οποίο έκανε τους ανθρώπους του Άρη να πάρουν την απόφαση να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του καθώς δεν ήθελα να να ρισκάρουν.

Έτσι η μεταγραφική αναζήτηση από τους ανθρώπους των "κίτρινων" συνεχίζονται ώστε άμεσα ο Νίκος Αναστόπουλος να έχει και άλλους παίκτες στην διάθεση του.

Το βάρος στη φυσική κατάσταση

Εν τω μεταξύ όπως αναμενόταν οι προπονήσεις στο Καρπενήσι ξεκίνησαν με έμφαση στην φυσική κατάσταση. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, βάσει των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και ξεκίνησαν την προπόνηση τους.

Το ένα γκρουπ αποτελούνταν από τους Τάτο, Βουτσιά, Μπούρμπο, Ιντζίδη, Καπνίδη και Παυλίδη και στο άλλο όλοι οι υπόλοιποι εκτός των δυο γκολκίπερ.

Αναγνωστόπουλος: "Να πάμε τον Άρη στην Super League"

Εν τω μεταξύ ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μίλησε από το Καρπενήσι για την απόφαση του να επιλέξει τον Άρη, τον συναγωνισμό με τον Διούδη αλλά και τους στόχους του με τους "κιτρινόμαυρους".

Ένα πρώτο σχόλιο για την παρουσία του στον ΑΡΗ:
«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας ιστορικός Σύλλογος με μεγάλους οπαδούς και εμείς οι παίκτες από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να την επαναφέρουμε στην Α΄ Εθνική που είναι και ο στόχος μας».

Για την συνύπαρξή του με τον Σωκράτη Διούδη:
«Τον Σωκράτη τον γνωρίζω, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πιστεύω πως θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και ανταγωνισμός μεταξύ μας, κατί που πιστεύω θα μας βοηθήσει και τους δύο».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ βγάζει καλούς τερματοφύλακες και αν επιθυμεί να συνεχίσει αυτή την παράδοση:
«Ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ βγάζει μεγάλους τερματοφύλακες, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω αυτό στο νου μου. Εγώ θέλω να δουλέψω σκληρά, να κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής και να βοηθάω την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της».

Για το κλίμα στο Καρπενήσι:
«Είναι πολύ όμορφα. Κάνω για πρώτη φορά προετοιμασία στο Κρπενήσι. Όλοι είμαστε μια οικογένεια, υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ μας. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Θα προσπαθήσω κι εγώ να είμαι πιο κοντά με τα παιδιά, για να διατηρηθεί αυτό το καλό κλίμα».

Αν έχει κάποιο παράπονο φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό:
«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γιατί εκεί μεγάλωσα, εκεί αναδείχθηκα, εκεί έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πλέον έχω κάνει μια καινούργια αρχή και κοιτάω μόνο τον ΑΡΗ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ