ΑΡΗΣ

"Κόλλησε" του Μπαντή στον Άρη

"Κόλλησε" του Μπαντή στον Άρη
Μπαντής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Μπαντή στον Άρη φαίνεται να καθυστερεί παρά το ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα για συνεργασία δύο χρόνων. Αιτία η καταβολή των χρημάτων του. Παρέμεινε για άλλα δύο χρόνια ο Μπάμπης Παυλίδης.

Σε μίνι σίριαλ φαίνεται να εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιώργου Μπαντή στον Άρη παρά το γεγονός ότι είχε υπάρχει συμφωνία με τον έμπειρο τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια . Για αυτό και δεν εμφανίστηκε όπως αναμενόταν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Μπαντής ήταν προγραμματισμένο να δώσει το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "κίτρινους". Κάτι όμως που δεν συνέβη καθώς παρατηρείται κώλυμα στο οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η διαφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί. Πλέον απομένει να βρεθεί η "χρυσή" τομή, ώστε να δώσουν τα χέρια.

Οικονομικός είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο λόγος για τον οποίο δεν ολοκληρώνεται η παραμονή του Ανδρέα Τάτου μετά τη συνάντηση που είχε γίνει προ ημερών. Μία παραμονή για την προσεχή αγωνιστική περίοδο που θα τεθεί πιο ξεκάθαρα από τη στιγμή που κλείσει η χρονιά που ολοκληρώθηκε και επέλθει συμφωνία για τη νέα καθώς η πρόταση που του έγινε δεν τον βρήκε σύμφωνο.

Παυλίδης για άλλα δύο χρόνια

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Παυλίδη για άλλα δύο χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2018.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των "κίτρινων" ανέφερε τα εξής:

" Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Μπάμπης Παυλίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Ο Παυλίδης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, μίλησε για τους φετινούς του στόχους με τους "κίτρινους".

Αναλυτικά, τα όσα είπε: " Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά. Ελπίζω φέτος να έχω την τύχη που δεν είχα την προηγούμενη σεζόν και εύχομαι όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Superleague".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ