ΑΡΗΣ

Κόκε: "Θέλω να μείνω"

Κόκε: "Θέλω να μείνω"
Κόκε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέχριο Κόκε αφού ξεχώρισε με την απόδοσή του στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμαριάς στη νίκη του Άρη με 0-2 επί του Απόλλωνα μετά το τέλος της στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο για την εμφάνισή του, το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το μέλλον του στον Άρη.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ο Σέχριο Κόκε μετά τη νίκη του Άρη με 0-2 επί του Απόλλωνα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμαριάς μετά το τέλος της ενώ αναφέρθηκε τόσο για την εμφάνισή του και το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός του Άρη ήταν τα εξής:

Για το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, αλλα στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και σκοράραμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλησιάζουμε τον στόχο".

Για το αν είναι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την παρουσία του: "Είμαι πολύ καλά. Έπαιξα καλά, έτρεξα πολύ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα".

Για το αν σκέφτεται την επόμενη σεζόν δεν έκρυψε ότι: "Περιμένω και θέλω να μείνω. Θα δούμε όμως, έχουμε ακόμα 2-3 μήνες".

Για την σχέση του με τον τεχνικό του Άρη Νίκο Αναστόπουλο: "Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή σχέση. Η ομάδα κάθε παιχνίδι κερδίζει και όλα πάνε καλά. Το σημαντικότερο όλων είναι να τελειώσουμε γρήγορα, να ηρεμήσουμε και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για του χρόνου".

Για το αν θα παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο στην πορεία: "Σήμερα ήταν δύσκολα, αλλά παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω ότιτου χρόνου θα το κάνουμε σε μόνιμη βάση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ