ΑΡΗΣ

Κόκε: "Ψάχνω επενδυτή για τον Άρη, απλήρωτοι οι παίκτες"

Κόκε: "Ψάχνω επενδυτή για τον Άρη, απλήρωτοι οι παίκτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις τα έβαλε με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Χρήστο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τους "κιτρινόμαυρους" λέει ψέματα και σημείωσε ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα.

Με τον Χρήστο Καρυπίδη τα έβαλε και πάλι ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5, και τόνισε ότι ο πρόεδρος του Άρη έχει απλήρωτους τους παίκτες των "κιτρινόμαυρων" και από την αρχή της σεζόν λέει συνέχει ψέματα.

Υποστήριξε ότι έχει κάνει πολλά λάθη για αυτό και ο Άρης είναι οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή, τόνισε ότι αν μείνει στην ομάδα οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα ανέβουν στην Super League και σημείωσε πως ψάχνει επενδυτή για να αναλάβει τον σύλλογο αλλά κανείς δεν θέλει να βάλει λεφτά στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτησή του στο facebook:
"Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον κ. Καρυπίδη. Βλέπω ότι ο Άρης δεν τα πάει καλά και είναι πολύ δύσκολο να ανεβεί στη Super League. Δε γίνεται ο Άρης να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Η Λαμία είχε ένα πρόβλημα σε ένα παιχνίδι με υπεράριθμους ξένους. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο θέμα από την πλευρά του Άρη προκειμένου να ωφεληθεί ο σύλλογος. Πρέπει επιτέλους σε αυτήν την ομάδα να σταματήσουν τα ψέμματα του Καρυπίδη. Από το πρώτο λεπτό που ήρθε στον Άρη λέει ψέμματα".

Για τα ψέμματα που, όπως ισχυρίζεται, λέει ο Καρυπίδης:
«Οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Μόλις φύγει ο Καρυπίδης τότε θα αρχίσουν να λένε όλοι ότι είναι απλήρωτοι. Μιλάω με παίκτες του Άρη. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία. Κάνουμε μια κακή χρονιά. Να φύγει από τον Άρη και να αφήσει κάποιον άλλον να πάρει την ομάδα».

Για τις κινήσεις που κάνει για τον Άρη:
«Ψάχνω να βρω επενδυτή για τον Άρη, όμως, στο εξωτερικό δεν θέλει να βάλει κανείς λεφτά στην Ελλάδα. Πρέπει να είναι Έλληνας ο επενδυτής».

Για το γεγονός ότι δεν θέλει να φύγει ο Καρυπίδης:
«Δεν ξέρω πώς θα φύγει, αλλά πρέπει να φύγει. Αν δεν φύγει ο Άρης θα μείνει άλλα δύο χρόνια στη Β’ Εθνική».

Για το τι του λένε οι παίκτες του Άρη:
«Δεν θέλουν να πουν δημόσιαότι είναι απλήρωτοι γιατί θα έχουν προβλήματα. Μόλις φύγει, όμως, θα το πουν όλοι. Εγώ θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ να κάνω για τον Άρη. Αυτός, όμως, πρέπει να φύγει σίγουρα. Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Και το δεύτερο είναι ότι λέει ψέμματα».

Για το αν προτίθεται να βάλει λεφτά στον Άρη:
«Όχι εγώ, άλλοι άνθρωποι θα βάλουν λεφτά. Εγώ θα βάλω το μυαλό μου και τις γνώσεις μου».

Για τις αλλαγές που θεωρεί επιβεβλημένες:
«Όταν είσαι οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία, όλα είναι πολύ κακά. Ποια είναι η Λαμία; Η Ρεάλ Μαδρίτης;».

Για το τι του λέει ο κόσμος του Άρη:
«Ο κόσμος μου λέει να πάρω την ομάδα εγώ, δεν μπορώ, όμως, μόνος μου. Πρέπει να έχω και άλλους μαζί μου. Έχω μιλήσει με ανθρώπους στη Μαδρίτη, όμως, δεν θέλουν να βάλουν λεφτά στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον Έλληνα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ