ΑΡΗΣ

Κόκε: "Οι άνθρωποι του Άρη για άλλη μία φορά με γ@μ#νε"

Κόκε: "Οι άνθρωποι του Άρη για άλλη μία φορά με γ@μ#νε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Κόκε όπως ενημέρωσε μέσω Facebook δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με την Mumbai City, αποδίδοντας την αποτυχία του deal στην τωρινή διοίκηση του Άρη.

Στην Ινδία επρόκειτο να επιστρέψει μετά την αποχώρησή του από τον Άρη ο Σέρχιο Κόκε, για να αποτελέσει μαζί με τον Ντιέγκο Φορλάν το επιθετικό δίδυμο της Μumbai City.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο 33χρονος Ισπανός φορ δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Ινδίας, καθώς η τωρινή διοίκηση του Άρη αρνείται να του βεβαιώσει ότι λάμβανε μισθό για να προσφέρει τις υπηρεσίας του στην ομάδα.

"Θέλω να πω σήμερα ότι είμαι λυπημένος επειδή δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή στην Mumbai City, αφότου έχω υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους. Δεν μπορώ να πάρω μεταγραφή εξαιτίας της τελευταίας συμβολαιακής κατάστασης με τον Άρη όπου θεωρούμουν ερασιτέχνης, μόνο θα μπορούσα εάν απεδείκνυα ότι έπαιρνα μισθό για να ζήσω γι' αυτό που κάνω, να παίζω δηλαδή για τον Άρη.

Αλλά οι άνθρωποι που διοικούν τον Άρη δεν θέλουν να με βοηθήσουν με αυτό και είμαι πολύ λυπημένος γιατί δε σέβονται ότι ήμουν στην ομάδα, είναι ζήτημα σεβασμού για έναν άνθρωπο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Έχω οικογένεια, καριέρα και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Θα είμαι τώρα εκτός, χωρίς να παίζω μέχρι το Γενάρη, όταν θα ανοίξει ξανά το μεταγραφικό παζάρι και θα μπορώ τότε να υπογράψω σε επαγγελματική ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τη Mumbai City για την ευκαιρία που μου έδωσε και τους ανθρώπους που διοικούν τον Άρη, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να με γαμ@#$. Έχω ένα πρόβλημα, ναι, γιατί είμαι τόσο καθαρός και δεν φοβάμαι τι κάνουν, θα συνεχιστεί, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο γιατί είναι η ζωή μου και δεν μπορείς να με σταματήσετε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ