ΑΡΗΣ

Κοιτάει μπροστά με ασπίδα στην ομάδα

Κοιτάει μπροστά με ασπίδα στην ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ξεκίνησε με δύο απώλειες στη Football League την πορεία της επιστροφής του στη Super League κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν αλλά με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα συνίσταται ηρεμία.

Κι αν οι δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της Football League για τον Άρη με στόχο την επιστροφή του στη Super League φαίνεται να τον έχουν βάλει στην πρίζα και να δείχνει να βρίσκεται σε κρίση στην Αλκμήνης δείχνουν αποφασισμένοι πως έχουν τον τρόπο απεμπλοκής.

Αυτόν που θα οδηγήσει στην έναρξη ενός νικηφόρου σερί που θα φέρει ηρεμία σε διοίκηση, αποδυτήρια και κόσμο με ασπίδα γύρω από όλους ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογη αγωνιστική εικόνα που μπορεί να φέρει διαφόρων λογής εκνευρισμό.

Στον Άρη αναγνωρίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν είναι θετικός ο απολογισμός των δύο βαθμών μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές σε Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση όπως και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Αιγινιακό. Συμπτώματα που είχαν φανεί και στα φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Football League εντός και εκτός έδρας.

Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία έκανε ακόμη πιο έντονη τη φημολογία περί απομάκρυνσης του Νίκου Αναστόπουλου από τη τεχνική ηγεσία όπως και πέντε μέρες πριν, μετά το παιχνίδι στην πρεμιέρα. Για αυτό και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης φρόντισε να λειτουργήσει σαν πυροσβέστης με τη σχετική γραπτή του δήλωση - ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Με το τρόπο αυτό φρόντισε να αποτελέσει ασπίδα στον "Αλενατόρε" αν και θεωρείται δεδομένο πως τα αποτελέσματα της επόμενης μέρας - στα Χανιά με τον Κισσαμικό και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την ΑΕΛ Καλλονής - να αποτελέσουν κριτήριο. Επί του παρόντος ωστόσο χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του και συνεχίζει κανονικά.

Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν ένα πρώτο μήνυμα προς την ομάδα για ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αλλαγή της υπάρχουσας εικόνας της. Κάτι που το θέλουν πρώτοι από όλους και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δικαιολογώντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί της κατηγορίας.

Δύο αρνητικά αποτελέσματα που έδειξαν να τους επηρεάζουν όπως φάνηκε και από την αντίδραση του Ραφίκ Τζεμπούρ, στο ντεμπούτο του, στο τετ α τετ με τον φίλαθλο της ομάδας που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μία αντίδραση που αναμένεται να τον φέρει προ της κλήσης του σε απολογία με απειλή τιμωρίας του από τον Αθλητικό Δικαστή όπως δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Άρης καλείται στην επόμενη μέρα της δεύτερης συνεχόμενης ισοπαλίας του στο ξεκίνημα της Football League να αποδείξει ότι το ρόστερ του μετά από 12 φιλικά παιχνίδια και 3 επίσημα πως έχει αρχίσει να βρίσκει τη χημεία του. Aυτήν που θα του επιτρέψει να ανταποκριθεί στις ανάγκες μίας δύσκολης κατηγορίας όπου δεν παίζει κανέναν ρόλο αν ο εκάστοτε του ρόστερ έχει εμπειρία από τη Super League. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει χαρακτηριστεί ως το Νο1 φαβορί για την άνοδο είναι υποχρεωμένη να το δείχνει με τη σέντρα και να μην επιτρέπει σε κανέναν από τους αντιπάλους της ότι μπορεί να την απειλήσει.

Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει από ποδοσφαιριστές όπως ο Μπράνια Ίλιτς που δείχνει να ψάχνεται ή ο Ισπανός Αντρέου Γκουεράο που έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άρης ακόμη και στο ντεμπούτο του Τζεμπούρ έδειχνε να μην έχει το εύκολο γκολ απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες που είναι σίγουρο ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να τις διασπάει γιατί είναι βέβαιο ότι θα τις συναντάει μέχρι το φινάλε. Μέχρι την 34η αγωνιστική.

Το βέβαιο είναι πως οι νίκες ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι νίκες θα φέρουν στον Άρη την ηρεμία που θέλει στο δρόμο της ανόδου του στη Super League. Ηρεμία στη διοίκηση, που δείχνει να την έχει, ομάδα που δείχνει να την ψάχνει αλλά και κόσμο που επίσης την θέλει και θα την έχει βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Βασικά να κερδίζει γιατί τα τρίποντα της νίκης είναι αυτά που θα φέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη δυάδα - εκεί όπου μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται μόνοι τους οι Αγροτικός Αστέρας και Απόλλων Σμύρνης στο +4 έχοντας κάνει το 2 στα 2 - που οδηγούν στη Super League.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης εκτός από το μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου με τη γραπτή δήλωση που εξέδωσε μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό έχει εισπράξει και το μήνυμα δυσαρέσκειας του κόσμου.

Για αυτό και προτίθεται άμεσα, ακόμη και μέσα στο επόμενο 48ωρο, να προχωρήσει σε τετ α τετ με τους επικεφαλής των συνδέσμων της ομάδας ώστε να τους ακούσει και ζητώντας τους τη στήριξή τους μέχρι τέλος της χρονιάς και του πρωταθλήματος της Football League για την επίτευξη του μοναδικού στόχου.

Παράλληλα Θόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος καλούνται να βρούν λύση στο τι φταίει, έστω και τώρα σε κάτι που είχε διαφανεί από τα φιλικά παιχνίδια και ιδιαίτερα μετά την καμπάνα στη Λαμία με την ήττα με 3-0 και να δώσουν λύσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που πλέον τα παιχνίδια ξεκίνησαν με την πρώτη νίκη να αποτελεί μονόδρομο κόντρα στον Κισσαμικό το Σάββατο στα Χανιά για μία έστω και καθυστερημένη αρχή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ