ΑΡΗΣ

Κλεώπας: "Προχωράει η εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης"

Κλεώπας: "Προχωράει η εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης"

Στον "Arena FM 89,4" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας και τόνισε πως η εκκαθάριση προχωράει κανονικά.

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" και ανέφερε πως η εκκαθάριση προχωράει κανονικά. Τι ανέφερε για την ενωτική ανακοίνωση του "Super 3".

"Υπογράψαμε τον ισολογισμό του 2014 και όλα βρίσκονται στον δρόμο τους. Θα πάει για δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και όλα προχωράνε κανονικά με την βοήθεια του κ. Ρούσου. Και οι τρεις δικηγόροι που ασχολούνται στην Θεσσαλονίκη με αυτό το θέμα συνεργάζονται άψογα μαζί μας όπως άψογη είναι και η συνεργασία με τον κ. Καλαιτζίδη που είναι σωστός σε όλα", είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ανέφερε: "Το Σάββατο πραγματικά συγκινήθηκα γιατί ο κόσμος του Άρη ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Πρέπει για αυτούς και μόνο να γίνει ότι είναι δυνατόν για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Είχα πάρα πολύ άγχος στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να καθίσω κάτι. Με την εμφάνιση της ομάδας δεν φοβάμαι τίποτα".

Για την ενωτική ανακοίνωση του "Super 3", τόνισε: "Κατά την άποψη μου όλα τα παιδιά του Super 3 είναι καταπληκτικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά και πιστεύω πως θα πάνε. Όσοι έχω συναντήσει είναι άψογο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ