ΑΡΗΣ

Κίνηση για Τζεμπούρ ο Άρης

Κίνηση για Τζεμπούρ ο Άρης
Τζεμπούρ Άρθο Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης έκανε κρούση στον Ράφικ Τζεμπούρ αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και οι "κιτρινόμαυροι" κοιτούν για άλλον επιθετικό.

Ο Άρης προσπάθησε να κάνει το "μπαμ" για την ενίσχυση της επίθεσής του εν όψει της προσπάθειας επίτευξης του βασικού του στόχου της νέας αγωνιστικής περιόδου που δεν είναι άλλος από την άνοδό του στη Super League και έκανε κρούση στον Αλγερινό πρώην επιθετικό της ΑΕΚ Ραφίκ Τζεμπούρ.

Δύσκολα όμως θα υπάρξει θετικό φινάλε στην υπόθεση αφού από την πρώτη κιόλας επαφή υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή. Για το λόγο αυτό, και παρά τη δεδομένη αξία του Τζεμπούρ, στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα ψάξουν αλλού για να αποκτήσουν έναν ακόμα επιθετικό και να ενισχύσουν το ρόστερ του. Αυτόν ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σέρβο Μπράνα Ίλιτς που ναι μεν καθημερινά προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο αλλά χρειάζεται ένα ακόμη στήριγμα μαζί με τη δίψα του Αντώνη Καπνίδη.

"Έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Εν τω μεταξύ ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Football League, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Δεν υπάρχει καλή ή κακή κλήρωση. Άλλωστε κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, προκειμένου να μπούμε με το… δεξί στο πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ