ΑΡΗΣ

Καζναφέρης: "Και σε ποιον δε λείπει το γεμάτο γήπεδο;"

Καζναφέρης: "Και σε ποιον δε λείπει το γεμάτο γήπεδο;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Καζναφέρης επανέλαβε ότι στόχος του Άρη είναι η κατάκτηση της μαθηματικής πρωτιάς στον όμιλο της Γ' Εθνικής, εκφράζοντας την επιθυμία του να ξαναδεί γεμάτο το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στη Media Day του Άρη βρέθηκε ο Κώστας Καζναφέρης και μίλησε για τους στόχους των "κιτρίνων" κατά την τρέχουσα σεζόν αλλά και την επιθυμία να ξαναδεί το γήπεδο γεμάτο, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ο,τι είναι απαραίτητο για να το πετύχουν.

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου γύρου, τόνισε: "Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Πάμε να καθαρίσουμε την κατηγορία το συντομότερο δυνατόν"

Για τον στόχο από εδώ και στο εξής : "Μόνο νίκες. Δεν έχει αλλάξει ο στόχος. Να βγει μαθηματικά η ομάδα στην πρώτη κατηγορία".

Υπάρχει στο μυαλό σας ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν: "Όταν εξασφαλίσει η ομάδα την άνοδό της στη Football League, θα υπάρχει ο χρόνος τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον προπονητή να ξεκινήσουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά"

Για το αν θα υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, στον δεύτερο γύρο: "Η ομάδα έχει να δώσει πολλά ακόμα, αλλά πρωτεύει ο στόχος"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του: "Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα"

Για το πως είναι να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ΄Εθνικής: "Όταν έχει αυτούς τους συμπαίκτες και παίζει σε αυτό το γήπεδο δεν νομίζω ότι καταλαβαίνεις κάτι τέτοι. Εκτός έδρας οταν παίζουμε, τα γήπεδα μας το υπενθυμίζουν, αλλά το προσπερνάμε. Παίζεις για τον Άρη, δεν έρχεσαι για να παίξεις σε μία ομάδα Γ΄Εθνικής".

Για το αν περιμένουν να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο: "Και σε ποιον δεν λείπε το γεμάτο Χαριλάου. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, δεν μας ικανοποιεί η εικόνα μέχρι στιγμής. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με τις εμφανίσεις μας για να επιστρέψει μαζικά"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ