ΑΡΗΣ

Καυστική ανακοίνωση από Γαλανό

Καυστική ανακοίνωση από Γαλανό
INTIME SPORTS

Με γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Γαλανός χαρακτηρίζει παρωδία τη διαδικασία του Ερασιτέχνη Άρη με τις προτάσεις, στην οποία δεν θα συμμετέχει.

Ακόμη κάνει γνωστό ότι η δική του πρόταση ισχύει μόνο με τον Άρη να αγωνίζεται στη Β΄ εθνική, απαιτώντας το μετοχικό κεφάλαιο να είναι μίνιμουμ 1.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε τα εξής:

«Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015…

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που ο ΑΡΗΣ αγωνιζόταν στην Ελευθερούπολη (17/05) και σφραγιζόταν η παταγώδης αποτυχία της επιλογής της διοίκησης Πρωτοδικείου του ΑΣ ΑΡΗΣ…

Ο ΑΡΗΣ, όχι μόνο δεν ανέβηκε κατηγορία, αλλά κι από τότε, φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου και δεν έχει γίνει το παραμικρό!

Όσον αφορά την επικείμενη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη έχουμε να αναφέρουμε:

Α) Η προθεσμία που είχε θέσει η διοίκηση του ΑΣ στους ενδιαφερόμενους ήταν μέχρι την Παρασκευή 10/07 και ώρα 12:00, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Είναι παράνομο να δέχονται μια εκπρόθεσμη πρόταση (σ.σ. κατά την άποψή μας καλώς την δέχτηκαν γιατί ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πολυτέλεια να απορρίπτει κανέναν) και επιλεκτικά να μην δέχονται μια άλλη… Επιπολαιότητα ή … ;

Β) Δε γίνεται 170 άνθρωποι (όπως γίνεται πάντα), να αποφασίζουν για το μέλλον του ΑΡΗ , όταν ο Σύλλογος έχει χιλιάδες λαό.

Γ) Όλοι γνωρίζουμε τι «παίζεται» με τον Όμηρο Φωτιάδη και ποιος ο ρόλος του…

Απόφασή μας είναι να μην συμμετέχουμε σ’ αυτή την παρωδία.

Η πρότασή μας ισχύει καθαρά και μόνο, στην περίπτωση που ο ΑΡΗΣ, αγωνιστεί στη Β Εθνική. Εκεί όπου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και τα απαιτούμενα συγκεκριμένα.

Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί στη Β Εθνική, αυτό που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, είναι, το μίνιμουμ του μετοχικού κεφαλαίου για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ, να είναι διπλάσιο του προβλεπόμενου και τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό, είναι το ελάχιστο που πιστεύουμε ότι πρέπει να μπει, για ένα μέγεθος, με το όνομα, την ιστορία και τη δυναμική του ΑΡΗ.

Εμείς μπορούμε να υπερκαλύψουμε το ανωτέρω ποσό, από κάθε άποψη, τόσο οικονομικά, όσο και νομικά και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται (Επιτροπή Αδειοδοτήσεων).

Θα ήταν χαρά μας, αλλά και τιμή για το Σύλλογο, αν το ποσό που αναφέρουμε ως ελάχιστο για το άνοιγμα του μετοχικού κεφαλαίου της νέας εταιρίας, υπερκαλυφθεί από κάποιον αξιόπιστο επενδυτή.

Εμείς, έτσι κι αλλιώς, ΠΑΝΤΑ ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε στρατιώτες του ΑΡΗ και φυσικά στο πλευρό του επενδυτή, εάν και εφόσον υπάρξει.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθούμε στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, θα μιλήσουμε και θα απαντήσουμε σε ότι ερωτηθούμε.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον του ΑΡΗ.

Γιώργος Γαλανός».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ