ΑΡΗΣ

Κατσαβάκης: "Άσχημη μέρα για τον Άρη"

Κατσαβάκης: "Άσχημη μέρα για τον Άρη"
Αστέρας - Δόξα 1-0 Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για την κακή εικόνα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και για την βελτίωση που χρειάζονται οι παίκτες του.

"Είναι μια άσχημη μέρα για τον Άρη για τον κόσμο του για όλους. Ένα παιχνίδι που μας κυνηγούσε μας κοίταγε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μπούμε σε καμία στιγμή.

Ελπίζαμε μετά το 3-1 αλλά ήρθε ένα μαγικό γκολ και έγινε το 4-1. Κάναμε μια προσπάθεια να ανασυνταχθούμε στο Β΄ ημίχρονο. Μας διακατείχε αρνητικότητα να μην μπορούμε να κάνουμε μια πάσα για να πλησιάσουμε και να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για τον Γιαννιώτα δήλωσε: " Ο Γιάννης θέλει μια προσπάθεια να βελτιωθεί. Θα συνειδητοποιήσει ορισμένα πράγματα και σιγά – σιγά θα μπει στο δρόμο του".

Για την πίεση του Άρη είπε: " Όλα τα παιχνίδια θα τα διεκδικήσουμε ψηλά. Πουλώντας την μπάλα τόσο εύκολα όμως ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη μας".

Για τον κόσμο του Άρη σημείωσε: "Ο κόσμος έχει δίκιο να γκρινιάζει αλλά όλα τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα είναι. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τον ΠΑΟΚ που έχει ένα κορμό. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα και θέλει ηρεμία και υπομονή".

Για την ένταση που υπήρξε προς το τέλος του αγώνα σχολίασε: "Το παιχνίδι τελείωνε. Ήταν απαράδεκτο να φορτωθούν με κίτρινες κάρτες οι παίκτες. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ