ΑΡΗΣ

Καθοριστική επαφή για την παραμονή του Τάτου στον Άρη

Καθοριστική επαφή για την παραμονή του Τάτου στον Άρη
Τάτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Τάτο, τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη με την παραμονή του να ξεκαθαρίζει τη Τετάρτη (13/6).

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Αθήνα, σε πολύ καλό κλίμα, η συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Τάτο, τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη, με φόντο την παραμονή του πρώτου στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πλέον τα πάντα θα ξεκθαρίσουν στην αυριανή νέα συνάντηση.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα και ανέλυσαν όλες τις παραμέτρους της συνεργασίας όσον αφορά το αγωνιστικό αλλά και το οικονομικό κομμάτι. Στο τελευταίο υπάρχει μία διαφορά αλλά η οποία μπορεί να καλυφθεί και δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να είναι ένα αξεπέραστο εμπόδιο.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Τετάρτη (13/6), όταν και θα γίνει η καθοριστική επαφή για το αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ή όχι. Για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και στο πρωτάθλημα της Football League με μοναδικό στόχο την επίτευξη της ανόδου στη Super League.

Το γεγονός ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση έχει να κάνει με το ότι ο Ανδρέας Τάτος δεν ήθελε να απαντήσει σήμερα. Μάλιστα για το λόγο αυτό ζήτησε λίγες ώρες προθεσμία προκειμένου να αξιολογήσει την πρόταση που του έγινε και την έχει στα χέρια πριν απαντήσει αλλά και την κατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ