ΑΡΗΣ

Καθάρισε ο Κυβελίδης για τον Άρη, νίκη με 2-1 στο Κιλκίς

Καθάρισε ο Κυβελίδης για τον Άρη, νίκη με 2-1 στο Κιλκίς
INTIME SPORTS

Ο Άρης κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία την δοκιμασία στο Κιλκίς καθώς επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με 1-2, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο Κυβελίδης μπήκε ζεστός στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς και ένα λεπτό μετά έδωσε στον Άρη τη νίκη με 1-2 επί του Εθνικού Νέου Αγιονερίου για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 4 στα 4 υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας κάνει και το ρεπό της στην πρεμιέρα. Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 2΄ με το πλασέ του Ντούνη αλλά αμυντικός του Εθνικού Νέου Αγιονερίου παραχώρησε κόρνερ.

Οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυνα στο 6΄ το γύρισμα του Ντούνη και στο 7΄ η μπάλα από το σουτ του Παυλίδη πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γουναρίδη. Στο 20΄ οι αμυντικοί του Άρη απομάκρυναν την σέντρα του Δρόσου ενώ στο 24΄ το σουτ του Ν΄ Λουντούλου δεν απείλησε τον Γουναρίδη. Στο 27 η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Καζναφέρη ενώ στο 34΄ ο Ντούνης με το πλασέ του άνοιξε το σκορ για το 0-1 μετά την παράλληλη προς την εστία σέντρα του Γεωργιάδη από την πάσα του Ν΄ Λουντούλου.

Ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-1 με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου να απείλησαν πρώτοι στην επιστροφή των δύο ομάδων με το σουτ του Υψηλού που όμως δεν ανησύχησε τον Τζινάρ. Στο 54΄ ο Άρης και πάλι με τον Ντούνη φλέρταρε με το 0-2 με το σουτ του μέσα από την μικρή περιοχή του Γουναρίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 57΄ η μπάλα από το πλασέ του Στεφανίδη βρήκε το πάνω μέρος των διχτύων του Τζινάρ, ενώ στο επόμενο λεπτό στο 58΄ η μπάλα πέρασε άουτ από την κεφαλιά του Μελισσά.

Στο 61΄ ο Γουναρίδης ανέκοψε την προσπάθεια του Ντούνη και στο 62΄ ο Τζινάρ απομάκρυνε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα του Δρόσου. Στο 75΄ όμως και ενώ ο ρυθμός έχει πέσει ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καρασίμο. Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε μόνο για ένα λεπτό. Όσος και ο χρόνος συμμετοχής του Κυβελίδη που είχε περάσει αντί του Καπνίδη και σκόραρε μετά την σέντρα του Ντούνη. Μία φάση που ήταν η πρώτη του Άρη μετά την σέντρα κάνοντας στο 76΄ το 1-2 για τον Άρη που του έδωσε και τη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης (84΄ Μενικάλι), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασήμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ, Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης (46΄ Γιώργης), Δρόσος

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Μελισσάς, Ντούνης, Ν΄ Λουντούλου (90΄ Ντόγος), Καπνίδης (75΄ Κυβελίδης), Παυλίδης (88΄ Καλογέρης), Καζναφέρης

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ