ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Πόσα ματς θα παίρνει έτσι η Λαμία για να ανέβει;"

Καρυπίδης: "Πόσα ματς θα παίρνει έτσι η Λαμία για να ανέβει;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με γραπτή του δήλωση άφησε αιχμές κατά της Λαμίας με αντικείμενο τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση των Φθιωτών με την Καλλιθέα.

Έξαλλοι ήταν στον Άρη μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Καλλιθέα - Λαμία, που βρήκε τους Φθιωτούς νικητές με 1-0 αλλά τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με γραπτή του δήλωση άφησε αιχμές κατά της Λαμίας, υποστηρίζοντας για την ομάδα της Φθιώτιδας ότι "όταν δεν μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι σε κανονικές συνθήκες, το κερδίζουν… "αλλιώς" κι ερωτώντας "πόσα ακόμη ματς πρέπει να κερδίσει… "αλλιώς" η Λαμία για να ανέβει;".

"Έχει καταντήσει πλέον αηδία αυτό που συμβαίνει με τη Λαμία. Όταν δεν μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι σε κανονικές συνθήκες, το κερδίζουν… "αλλιώς". Πόσα ακόμη θα κερδίσουν έτσι; Μέχρι στιγμής είναι πέντε οι περιπτώσεις. Η ΚΕΔ δεν βλέπει; Πόσα ακόμη ματς πρέπει να κερδίσει… "αλλιώς" η Λαμία για να ανέβει; Έλεος πια!", αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γραπτή δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ