ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Παίζουμε στα χωριά με κομπλεξικούς"

Καρυπίδης: "Παίζουμε στα χωριά με κομπλεξικούς"
Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το στίγμα του για την επόμενη μέρα στον Άρη έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας ότι εφέτος η ομάδα παίζει "στα χωριά με κομπλεξικούς", ενώ για την σεζόν που θα ακολουθήσει σχολίασε: "Θα προχωρήσουμε με μεγάλα ονόματα. Παίκτες επιπέδου Super League".

Θέση για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη πήρε ο επικεφαλής Θόδωρος Καρυπίδης στη συνέντευξη του Ερασιτέχνη. Αρχικά είπε: "Θα ήθελα να σας πω ότι είναι χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που πρεσβεύουν την ιστορία του Άρη. Φέτος η ομάδα διανύει τα 101 χρόνια ιστορίας του. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε βέβαια για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γίνεται όμως μεγάλη προσπάθεια. Μέσα σε δύο-τρεις μέρες στήσαμε την ομάδα.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε φέτος αλλά και του χρόνου. Εχουμε πολύ δρόμο για να τελειώσουμε με την εκκαθάριση και να συστήσουμε την νέα ΠΑΕ. Είμαστε έτοιμοι για το νέο μετοχικό κεφάλαιο και αισιοδοξούμε να είμαστε τα νέα αφεντικά στην ομάδα".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πλάνο της νέας περιόδου: " Έχουμε ξεκινήσει ένα πλάνο για την νέα χρονιά. Εφόσον συσταθεί η ΠΑΕ και είμαστε στο τιμόνι της ομάδας, θα προχωρήσουμε με μεγάλα ονόματα. Παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, για να ανέβουμε γρήγορα. Βέβαια δεν μπορούμε μόνοι μας. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την θέση της ομάδας. Παίζουμε στα χωριά, με τους κομπλεξικούς να τα βάζουν με την ομάδα. Πρέπει όμως όλοι να κάνουν υπομονή άλλη μία χρονιά. Να είναι δίπλα μας και να είμαστε ενωμένοι. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Τον καλούμε να είναι κοντά μας".

Για τη συνεργασία με τον ΑΣ: " Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Ψηφίδη. Βλέπουμε όλα τα θέματα. Η κατάσταση στον ΑΣ είναι πολύ δύσκολη. Οσο μπορούμε, βοηθάμε τον ΑΣ στο μέτρο του δυνατού. Συντάξαμε ένα μνημόνιο που εξασφαλίζει και τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι θα συνεχίσουμε. Εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΑΣ. Να έχουμε μία καλή χρονιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ