ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Μην φοβάστε τίποτα"

Καρυπίδης: "Μην φοβάστε τίποτα"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί στην προπόνηση του Άρη στο «Δασυγένειο» όπου είχε μία σύντομη ομιλία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους προανήγγειλε πως από την Δευτέρα (14/9) θα είναι μαζί τους και ο νέος προπονητής τους, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στην προπόνηση του Άρη στο "Δασυγένειο" βρέθηκε το πρωί ο Θόδωρος Καρυπίδης όπου είχε μία σύντομη ομιλία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μεταξύ άλλων ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους προανήγγειλε πως από την Δευτέρα (14/9) θα είναι μαζί τους και ο νέος προπονητής τους, ο Νίκος Αναστόπουλος.

"Από Δευτέρα θα είναι μαζί σας και ο νέος προπονητής. Μην φοβάστε τίποτα…", τους επισήμανε μεταξύ άλλων ο Καρυπίδης, θέλοντας να τους δώσει το σύνθημα ανόδου στην Football League για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όπου θα συμμετάσχουν.

Όσον αφορά τον Αναστόπουλο, χθες (11/9) ο νομικός του εκπρόσωπος είχε βρεθεί στη Βέροια και συζήτησε με τον Καρυπίδη το πλαίσιο της συνεργασίας τους και βρέθηκε η χρυσή τομή στις εναπομείναντες λεπτομέρειες. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η επιστροφή του "Αλενατόρε" στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά από δέκα χρόνια. Πλέον μεθαύριο Δευτέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης ο Ανδρέας Τάτος έδωσε το δικό του σύνθημα ενόψει της νέας χρονιάς και της επιστροφής του στον Άρη. " Πιστεύω ότι όσοι έμειναν από πέρσι αλλά και εμείς που ήρθαμε φέτος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια στη Γ΄ Εθνική.

Είναι σημαντικό να έχουμε υγεία, μία καλή χρονιά και όλα θα πάνε καλά. Έχει τις παγίδες της η Γ' Εθνική, από εκεί και πέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ούτε καν σκεφτόμαστε ότι δεν μπορεί να ανέβει η ομάδα γι αυτό και επιστρέψαμε όσο έχουμε παίξει στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη".

Κι όσο για τον Μπάμπη Παυλίδη, τόνισε: "Ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα. Ξεκινάμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, η ομάδα να φτάσει στη Football League αρχικά και μετά στην Σούπερ Λιγκ. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Από λόγια ο κόσμος έχει χορτάσει. Μόνο δουλειά", με τον φετινό στόχο να είναι: "Μόνο η άνοδος και θα φανεί μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο στα λόγια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ