ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Κανονικά στη Football League ο Άρης"

Καρυπίδης: "Κανονικά στη Football League ο Άρης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες για την εξασφάλιση της ανόδου στη δεύτερη κατηγορία και έδωσε την υπόσχεση ότι τέτοια εποχή το 2017 οι "κίτρινοι" θα ετοιμάζονται για τη Super League.

"Με αφορμή και την μαθηματική εξασφάλιση του στόχου μας, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή μας κ. Αναστόπουλο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η ταλαιπωρία της Γ’ Εθνικής τελειώνει κάπου εδώ. Δυστυχώς, απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να κλείσει και τυπικά η σεζόν και σαν Άρης είμαστε υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με ισάριθμες νίκες.

Αυτό που πετύχαμε ήταν το αυτονόητο. Ήταν καθήκον μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πετύχαμε τον πρώτο από τους δύο στόχους που θέσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά την εκκαθάριση και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, που ξέρω ότι αποτελεί τη μεγάλη αγωνία όλων μας, δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούργιο. Ισχύουν οι δεσμεύσεις που έδωσα στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια του Συλλόγου.

Ο Άρης του χρόνου θα αγωνιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στη Football League και τέτοια εποχή του χρόνου θα σχεδιάζουμε τον Άρη της Superleague. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, μαζί με τον προπονητή μας Νίκο Αναστόπουλο, που είναι το αφεντικό όσο και στο διοικητικό-οργανωτικό, όπου η ομάδα θα λειτουργήσει σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια.

Όλα αυτά δρομολογούνται ήδη. Λίγη υπομονή ακόμη… Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα Κ-17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ παραδοσιακά αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του, τα οποία από τη νέα σεζόν θα οργανωθούν και θα λειτουργήσουν σε σύγχρονα πρότυπα", αναφέρει η δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναστόπουλος: "Να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε!"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ