ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Η Ρεάλ χάνει, η Λαμία όχι"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
Καρυπίδης MOTIONTEAM

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και υποστήριξε πως όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν εκτός από την Λαμία.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, πέρασε στην αντεπίθεση και μίλησε στον Arena fm 89,4 για το τελευταίο διαιτητικό λάθος υπέρ της Λαμίας. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, όλες οι ομάδες, ακόμα και η Ρεάλ μπορεί να χάσει όχι όμως η Λαμία που κερδίζει το ένα μετά το άλλο κάθε παιχνίδι χάρη στην διαιτησία.

Αυτό υποστήριξε ο κ. Καρυπίδης ο οποίος τόνισε ότι ο κόσμος του Άρη έχει εξοργιστεί και του στέλνει πλέον συνέχεια μηνύματα για να κάνει κάτι. Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να δείξουν αυτοσυγκράτηση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος ο Άρης θα καταφέρει να ανέβει.

Ο Καρυπίδης σημείωσε:

"Κάθε Κυριακή δε γίνεται να συμβαίνει αυτό με τη Λαμία. Και να έχεις και δημοσιογράφους να λένε τι ποδόσφαιρο παίζει η Λαμία. Έχω κουραστεί. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα στα οποία ο κόσμος μου λέει δε κάνεις τίποτα για αυτήν την κατάσταση. Ασχολούμαι με αυτό, δεν ξέρω τι να πω ή θα δώσουν ανύπαρκτο πέναλτι η θα κόβουν ανύπαρκτα οφσάιντ ή θα κάθονται ακίνητοι οι αντίπαλοι. Τι να κάνω άλλο;

Όλα τα παιχνίδια εμείς τα παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Κανένα πονηρό ή περίεργο ματς. Η ομάδα μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της. Η Λαμία έπρεπε να είναι 10 βαθμούς πίσω και είναι 6 βαθμούς μπροστά. Έτσι βγαίνουν…

Φαίνεται ολοφάνερα ότι κάτι γίνεται. Ζήτησα ξανά συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη για να επέμβει γρήγορα. Γιατί σε μια βδομάδα τον Ζέρβα δε θα τον θυμάται κανείς. Έχουμε χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ από τον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο. Έχω απογοητευτεί. Μίλησα με τον Τριτσώνη, που μου είπε ναι θα τους τιμωρήσουμε. Και μετά τους ξαναβάζουν να παίξουν όπως τον Καλογερόπουλο.

Φτιάξαμε μια καλή ομάδα. Έχει ποιότητα αν και δεν έχει αποδώσει αυτά που περιμέναμε. Είναι δύσκολη κατηγορία, αλλά και πάρα πολύ πονηρή. Πρέπει να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις τι γίνεται; Και κανένας δε λέει τίποτα.

Κανένας δε θέλει τον Άρη στη Super League. Τους έχουμε όλους απέναντι.

Η Μπαρτσελόνα χάνει, η Ρεάλ χάνει, η Λαμία όχι. Κάτι θα γίνει και θα πάρουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά για τον κόσμο θα είναι μια τεράστια απογοήτευση.

Δηλαδή η Λαμία παίζει μπάλα; Και βγαίνει ο πρόεδρος της Λαμίας και λέει με απειλούν. Φυσικά θα σε απειλούν με τα σφυρίγματα που παίρνεις.

Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μικρή. Και από παράγοντες, καμιά βοήθεια από πουθενά Το παλεύουμε μόνοι μας, δεν τα παρατάμε. Αντέχω και όλα θα πάνε καλά. Όταν και ομάδες γειτονικές παλεύουν με εμάς σαν να είναι τελικός, ενώ με άλλους είναι αγάλματα τι να πω; Για τον Αγροτικό λέω. Και με τη Λαμία και με τον Απόλλωνα δεν είδατε τι έγινες. Αγάλματα.

Για το θέμα της ένστασης γίνεται προσπάθεια να δικαστεί η έφεση. Μέχρι στιγμής και εκεί δεν έχει γίνει τίποτα. Όλα είναι συμπτώσεις, Τα χέρια, οι δικαστές, η επόπτες. Προκαλούν τον κόσμο! Το ότι ο κόσμος του Άρη είναι τόσο ήσυχος αυτό να τους φοβίζει.

Το πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη θα έρθει. Δε θα με σταματήσει κανένας από τους διάφορους περίεργους που έχουν το 1/3 από το μπάτζετ μας; Ποιος πληρώνει και ποιος δεν πληρώνει θα το δούμε.

Είμαι ευχαριστημένος από τον Κωστένογλου. Κρατάει τα αποδυτήρια και παίρνουμε τις νίκες. Πάντως η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη. Δεν είναι εύκολο. Μιλάω με τα παιδιά και μου λένε ότι έχουμε τρομερό άγχος. Η φανέλα είναι πολύ βαριά.

Στον κόσμο θέλω να πω υπομονή και ψυχραιμία. Έχουν τρελαθεί όλοι με αυτά που βλέπουν. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε στο τέλος".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ