ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε"

Καρυπίδης: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θοδωρής Καρυπίδης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρό της, Σίμο Ορφανίδη, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με αφορμή την ήττα στο φιλικό στη Λαμία το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρό της, Σίμο Ορφανίδη, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με αφορμή την ήττα με 4-0 στο φιλικό στη Λαμία το Σάββατο. Κάτι ανάλογο έγινε και από τον τεχνικό της Νίκο Αναστόπουλο αλλά και τρεις από τους "παλιούς".

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης τόνισε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Περιμένω στα επόμενα ματς είτε φιλικά είτε επίσημα να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο".

Εκτός από τον Καρυπίδη, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μίλησε και ο τεχνικός της Νίκος Αναστόπουλος. "Με τέτοιες εμφανίσεις αδικείτε τους εαυτούς σας. Έχετε πολλές δυνατότητες. Πρέπει να είστε σοβαροί και προσεκτικοί από εδώ και στο εξής. Αυτή είναι η Football League και θέλει προσοχή και σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι".

Κι όσο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη; Έδειξαν πλήρως συνειδητοποιημένοι για την εμφάνισή τους στο ΔΑΚ Λαμίας. Τρεις εκ των παλαιότερων της ομάδας ζήτησαν και πήραν τον λόγο.

"Δεν θα επαναληφθεί ξανά ανάλογη εμφάνιση", τόνισαν μεταξύ άλλων. Ακόμη, υπήρξε και συζήτηση στα αποδυτήρια, γύρω από θέματα που αφορούν την οργάνωση του τμήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ