ΑΡΗΣ

Καρυπίδης αντί Αρβανιτίδη στον Άρη

Καρυπίδης αντί Αρβανιτίδη στον Άρη
INTIME SPORTS

"Μπάχαλο" στον Άρη. Εξέλιξη... βόμβα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη διοίκηση Αρβανιτίδη να αποτελεί παρελθόν. Η ομάδα περνάει στον Θόδωρο Καρυπίδη, όπως αποφάσισε ο Ερασιτέχνης.

Τρομερή ανατροπή στον Άρη, μόλις δύο μέρες μετά τη γενική συνέλευση, κατά την οποία ο Ερασιτέχνης έδωσε το χρίσμα στο Νίκο Καρυπίδη να "τρέξει" την ομάδα στη Γ' Εθνική. Με ανακοίνωσή του το βράδυ της Τετάρτης (9/9) ο ΑΣ έκανε λόγο για προπηλακισμούς της "ομάδας Αρβανιτίδη", μη επιτρέποντας σε εννέα τακτοποιημένα μέλη να ψηφίσουν, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Αρβανιτίδη.

Ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να δώσει την ομάδα στον αντίπαλο του Νίκου Αρβανιτίδη, Θόδωρο Καρυπίδη, ιδοκτήτη της Βέροιας, καταγγέλοντας για απειλές και ρεβανσιστικές τάσεις την πλευρά του πρώτου, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ΓΣ. " Ως εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Είναι αξιοσημείωτο για το "μπάχαλο" που επικράτησε, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη είχε ανακοινωθεί πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ολέγκ Προτασόφ. Λίγο αργότερα και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, η συγκεκριμένη ανακοίνωση "κατέβηκε" και τη θέση της πήρε η ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης.

Καρυπίδης αντί Αρβανιτίδη στον Άρη

(δείτε χαρακτηριστικά το URL της ανακοίνωσης που παραπέμπει στην πρόσληψη του Προτάσοφ)

Πρώτος επιλαχών ο Χριστόπουλος

Με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός στους "κίτρινους". Επαφή έχει ήδη γίνει με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναμένεται να δώσει την απάντησή του τις επόμενες ώρες. Υπενθυμίζεται τί είχε δηλώσει προ ημερών ο Θόδωρος Καρυπίδης, πριν από τη γενική συνέλευση: " Έχουμε έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές, έχουμε μιλήσει επίσης με τον κ. Χριστόπουλο. Θα έχουμε προπονητή σοβαρό και όχι 70 ετών. Μιλάμε με δύο προπονητές, δεν λέω τον δεύτερο. Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αναστόπουλο. Δεν είναι εύκολο να έρθει προπονητής στην Γ΄ Εθνική, έρχονται για τον Άρη και γιατί θα πληρωθούν. Έχουμε μιλήσει με τον Μπατιόν, τον Ραούλ Μπράβο, τον Νέτο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον οποίο είναι δύσκολο γιατί πρέπει να του διασφαλίσουμε τα λεφτά του. Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον να έρθει στην Γ΄ Εθνική".

Η ανακοίνωση της "διαδοχής"

Η ανακοίνωση του ΑΣ: " Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.) καθώς και τις δυο πλήρη εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη» να υλοποιήσει οτιδήποτε απ' όσα εξήγγειλε και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελεσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην "ομάδα Αρβανιτίδη", πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νώθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).

β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του .

Ως εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ".

Πρόλαβαν και τις αποκαλύψεις από το "24 Evaggelio"

Ενδεικτικό εξίσου για το "μπάχαλο" που επικράτησε είναι και τα χαρακτηριστικά tweets από το "24 Evaggelio" καθώς την ώρα που ο Βαγγέλης Μίχος έφερνε στο φως κάποιες επιμέρους λεπτομέρειες της συμφωνίας του Αρβανιτίδη με τον Προτάσοφ ήρθαν οι εξελίξεις και το... παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε ο Ουκρανός προπονητής μένοντας μόλις 15 λεπτά στον πάγκο των κίτρινων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ