ΑΡΗΣ

Καπνίδης: "Μπορούμε και περισσότερα γκολ"

Καπνίδης: "Μπορούμε και περισσότερα γκολ"
Καπνίδης INTIME SPORTS

Ο "χρυσός" σκόρερ του Άρη, Αντώνης Καπνίδης, μίλησε για το διπλό των κίτρινων επί του Γαζώρου και τη βελτίωση στο παιχνίδι της ομάδας.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Άρης επικράτησε με 3-2 του Εθνικού Γαζώρου για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και ξέφυγε με επτά βαθμούς από τη δεύτερη Δόξα Δράμας.

Ο σκόρερ των δυο τερμάτων (από τα τρία) του Άρη, Αντώνης Καπνίδης, μίλησε για το σπουδαίο διπλό των κίτρινων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είχαμε την δυνατότητα σε όλο το παιχνίδι να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δείξαμε και λίγη χαλαρότητα αν και τα δύο γκολ του αντιπάλου προήλθαν από συμπτώσεις. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί, ευτυχώς δεν την πληρώσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς", είπε αρχικά ο νεαρός άσος και συνέχισε:

"Όπως το συζητήσαμε και με τα παιδιά σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε καλύτερες κινήσεις, καλύτερες πάσες συγκριτικά με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Δείξαμε καλά σημάδια μετά από μία εβδομάδα που δουλέψαμε σκληρά, είχαμε και μία αποφόρτιση από τους συνεχόμενους αγώνες και αυτό μας βγήκε σε καλό".

Για τον Νίκο Αναστόπουλο, είπε: "Σε κάθε προπόνηση οι οδηγίες του προς τους επιθετικούς δεν είναι τυχαίες, προέρχονται από τις εμπειρίες που έχει από την τεράστια καριέρα του".

Τέλος για τη βοήθεια από τον Μάουρο Ποί, τόνισε: "Όταν παίζεις με έναν ποδοσφαιριστή περισσότερο καιρό συνεννοείσαι καλύτερα. Γι αυτό ζητήσαμε και υπομονή για να δέσει η ομάδα και να αρχίσει να συνεργάζεται ακόμα καλύτερα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ