ΑΡΗΣ

Καπνίδης: "Μαθαίνω από τον Κόκε"

Καπνίδης: "Μαθαίνω από τον Κόκε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκ των σκόρερ του Άρη στο ματς με τον Καμπανιακό, Αντώνης Καπνίδης, υποστήριξε ότι σημασία έχει η νίκη αλλά και την καθοδήγησε του Σέρχιο Κόκε.

Ο Άρης νίκησε με 2-1 τον Καμπανιακό για τη 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής με τον Αντώνη Καπνίδη να πετυχαίνει το ένα από τα δύο γκολ των "κιτρίνων". Μετά το ματς αναφέρθηκε στην καθοδηγητική παρουσία του Σέρχιο Κόκε αλλά και τη σημασία των νικών. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό είναι που μετράει στην τελική. Δεν έχει σημασία πόσους βαθμούς είσαι μπροστά, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια".

Για το αν τους προβλημάτισε η κλειστή άμυνα του Καμπανιακού: "Έχουμε συνηθίσει και από πέρυσι, αλλά και φέτος, να παίζουμε απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία και ηρεμία και όσο περνάνε τα λεπτά να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός και να πετυχαίνεις τα γκολ που σου δίνουν τη νίκη"

Για το αν υπάρχει άγχος στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να δέχεται ο Άρης πρώτος γκολ: "Έχουμε ηρεμία στον πάγκο, με τις οδηγίες του προπονητή. Είναι κάτι αναμενόμενο που μπορεί να γίνει σε κάποιο ματς. Όλα τα παιδιά πάντως είναι έμπειρα, έχουνε τρομερές παραστάσεις από το επαγγελματικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, μαθαίνουμε κι εμείς οι μικρότεροι από αυτούς να είμαστε πιο ήρεμοι, πιο αποτελεσματικοί και να εμπιστευόμαστε τις δυνατότητές μας, κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για την συνεργασία του με τον Σέρχιο Κόκε: "Είναι μεγάλη τιμή να παίζω με έναν τέτοιο παίκτη, μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν. Το παιδί είναι τρομερό, προσπαθεί πάρα πολύ καθημερινά. Από τότε που ήρθε έχει ακούσει χίλια-δυο πράγματα και δεν έχει δώσει σημασία και όλοι μαζί σαν οικογένεια προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα που μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο είναι απίστευτα, απλά χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο, προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ