ΑΡΗΣ

Κανονικά ο Πόι

Κανονικά ο Πόι
INTIME SPORTS

Υπό τις οδηγίες του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ήταν στην Αθήνα για το θέμα της εκκαθάρισης.

Η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ήταν στην Αθήνα για το θέμα της εκκαθάρισης.

Οι τραυματίες Βάσκο Φερνάντες, Δημήτρης Σαμαράς, Σίντι Σανιά και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Πριν από την αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο «Δασυγένειο» θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Εφόσον ο βαθμός της ετοιμότητάς τους είναι ικανοποιητικός δεν αποκλείεται να μπουν σταδιακά στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Από εκεί και μετά, ο Μάουρο Πόι, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στη λεκάνη από πέσιμο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, όπως αναμένονταν, συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Καβάλας, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρά την επιθυμία της διοίκησης του Άρη να μετατεθεί για την Δευτέρα, ο Δημήτρης Σουνάς θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία μέρα της ποινής του από τις εφτά κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ