ΑΡΗΣ

Κάμπος: "Μόνο νίκες για χάρη του κόσμου"

Κάμπος: "Μόνο νίκες για χάρη του κόσμου"

Ο Πάουλο Κάμπος φρόντισε παρά την νίκη επί του Άρη Ακροποτάμου στο ντεμπούτο του να τονώσει με την σειρά του στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη να τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους.

Η νίκη επί του Άρη Ακροποτάμου όπως φάνηκε δεν έφθανε στον Πάουλο Κάμπος όσον αφορά την ανύψωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του Άρη και φρόντισε να βάλει το χεράκι του.

Ο 57χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, στην ομιλία εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στάθηκε σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κάμπος εξάλλου θέλει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στην άκρη του πάγκου της ομάδας να συνδυαστεί με νίκη και με το δύο στα δύο ώστε να συνεχιστεί το απόλυτο στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου. Της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής που οδηγεί στην Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

"Από εδώ και πέρα μόνο νίκες! Την πρώτη μέρα που σας είδα είχατε τα κεφάλια σκυμμένα. Όλοι είχαν αμφιβολίες για τις δυνατότητες σας. Όταν θα έρχεστε για προπόνηση θα αφήνετε τα προβλήματα έξω από το γήπεδο. Στο χέρι μας είναι και το ξέρω να πείσουμε τι αξίζουμε. Μόνο νίκες για χάρη του κόσμου", ήταν τα λόγια του Κάμπος.

Μετά την ομιλία του Βραζιλιάνου τεχνικού του Άρη στην χθεσινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Τοπαλίδης.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην περίοδο που ήταν στην Εθνική ομάδα μαζί με τον Γερμανό Ότο Ρεχάγκελ. "Όταν αναλάβαμε την ομάδα με τον Ρεχάγκελ αντικρίσαμε ένα χάος. Αγωνιστικά η ομάδα ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Μετά από λίγο καιρό κανείς δεν θυμόταν τα αποτελέσματα του παρελθόντος".

Τάδε έφη αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας για να σταθεί αμέσως μετά στο σήμερα και στην παρουσία του στον Άρη λέγοντας: "Το ίδιο θα συμβεί και με εμάς. Όταν θα έρθουν κι άλλες νίκες και επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου κανείς δεν θα θυμάται την ήττα από την Δράμα, τον Καμπανιακό ή την εμφάνιση στον Ακροπόταμο. Στόχος είναι να πάμε τον Άρη εκεί που ανήκει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ