ΑΡΗΣ

Κάμπος: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός"

Κάμπος: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός"

Ο Πάουλο Κάμπος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη μετά το εκτός έδρας 2-0 επί του Ακροποτάμου, χαρακτηρίζοντας γενναία την εμφάνισή τους. Ποιο το μήνυμά του για τον κόσμο των "κιτρίνων".

Τους πρώτους του βαθμούς, ως προπονητής του Αρη, κατέκτησε ο Πάουλο Κάμπος, στην Ελευθερούπολη. Το 0-2 επί του Ακροποτάμου, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, κάνοντας τον Βραζιλιάνο τεχνικό να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του:

"Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για ένα πολύ γενναίο παιχνίδι. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη Ακροποτάμου, γιατί οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να πω ένα 'ευχαριστώ' στους οπαδούς του Άρη που ήρθαν εδώ, που άκουσαν το παιχνίδι στο ραδιόφωνο ή το ίντερνετ", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός αμέσως μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, και πρόσθεσε:

"Είναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί εναντίον μιας δυνατής ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, για όλο το προσωπικό. Είναι οι πρώτοι μου τρεις βαθμοί και είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί.

Αυτή η αναμέτρηση και η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν το 100% αυτών που κάναμε στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Είδαμε και κάποια λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε στην προπόνηση.

Επίσης είδαμε και πολλά θετικά στοιχεία τα οποία πρέπει να κρατήσουμε. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και εύχομαι να πηγαίνουμε έτσι με τη συμπαράσταση του μεγάλου κόσμου μας και την αυταπάρνηση των παικτών. Παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ