ΑΡΗΣ

Καμπανάκι Καλαϊτζίδη

Καμπανάκι Καλαϊτζίδη

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις διακοπές του Πάσχα εν όψει των πέντε παιχνιδιών – τελικών που απομένουν μέχρι το τέλος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην πρώτη του ομιλία να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα στον Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις εν όψει των πέντε παιχνιδιών – τελικών που απομένουν μέχρι το τέλος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας ωστόσο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην πρώτη του ομιλία κιόλας φρόντισε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου θέλοντας να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα και ότι η ξεκούραση τελείωσε.

Στόχος του 58χρονου τεχνικού καταρχήν μέχρι την Κυριακή και το παιχνίδι στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα είναι να βελτιωθεί κι άλλο η εικόνα της ομάδας στην προσπάθεια επίτευξης του πέντε στα πέντε. Του απόλυτου που σε συνδυασμό με μία απώλεια του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού θα ισοδυναμεί με κατάκτηση της κορυφής και επίτευξη της ανόδου στην Football League.

Αυτό ζήτησε για ακόμα μία φορά από τους παίκτες του ο Καλαϊτζίδης στην πρώτη χθεσινή προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα.

"Θέλω υψηλότερο επίπεδο προσπάθειας. Από τις προπονήσεις μέχρι και τους αγώνες. Το ρεπό που πήρατε θα είναι ωφέλιμο μόνο εάν έχει αναλογιστεί κανείς τι μας περιμένει από εδώ και στο εξής και πόσο κρίσιμα είναι αυτά τα παιχνίδια που απομένουν".

Πρόγραμμα προσαρμογής ακολούθησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Άρη για την ομαλή επιστροφή τους σε ρυθμούς προπόνησης μετά το ρεπό με τους Μάουρο Πόι και Σιντί Σανιά να μπαίνουν σε ρυθμούς ομάδας.

Από την Τρίτη (14/4) όμως οι ρυθμοί θα ανέβουν κατακόρυφα στην προσπάθεια εύρεσης του ρυθμού και εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής (19/4) στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ