Κάλβο: Δεν χάνεται η πρόκριση - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Κάλβο: "Δεν χάνεται η πρόκριση"

Σίγουρος για την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια, Τόνι Κάλβο.

Κάλβο: "Δεν χάνεται η πρόκριση"

Ο Ισπανός τόνισε πως φέτος θέλει να ξεπεράσει τα πέντε γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που νιώθει όταν φοράει την φανέλα του Άρη.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάλβο στον ραδιοσταθμό AΡΗΣ FM:



Ο Κάλβο στα πρώτα του λόγια στάθηκε στη συνολική εικόνα της ομάδας: "Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την υπόλοιπη ομάδα, γιατί κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε υψηλή απόδοση. Κάναμε το σημαντικότερο βήμα, γιατί μια πρόκριση μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν μπορεί να χαθεί".



Για το γεγονός ότι άνοιξε την αγωνιστική χρονιά του σκοράροντας τόσο στο φιλικό με την Κέρκυρα, όσο και με τη Γιαγκελόνια, σχολίασε ο μέσος του Άρη: "Είμαι ακόμη 23 ετών, μπορώ να εξελιχθώ, να προσφέρω και αυτό θέλω να κάνω. Όσο για την απόδοσή μου, θα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να σπάω τις στατιστικές κάθε προηγούμενου χρόνου και να ξεπεράσω τα πέντε γκολ, γιατί αυτό θα είναι καλό για τη ομάδα μου".



Αναφορικά με το αποτέλεσμα στο "Bialistok City Stadium", τόνισε ο Κάλβο: "Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς περιμέναμε ένα τέτοιο ξεκίνημα. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο, η αντίπαλη ομάδα έπαιζε καλά και είχε πολύ καλά δουλεμένες στημένες φάσεις. Τα γκολ που πετύχαμε, όμως, μας έβαλαν σε θέση ισχύος, ώστε να πάρουμε τη νίκη".



Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει ο Άρης στον επαναληπτικό με τους Πολωνούς, απάντησε: "Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη σα να παίζει το πρώτο ματς, γιατί μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν πρέπει, πάνω απ’ όλα, να σκεφτόμαστε την επόμενη κλήρωση ή τους πιθανούς αντιπάλους".



Τέλος, για τους οπαδούς που ταξίδεψαν οδικώς μέχρι το Μπιάλιστοκ για να στηρίξουν την ομάδα, τόνισε: "Οι ποδοσφαιριστές του Άρη βιώνουν συνθήκες που δύσκολα θα βρει κάποιος σε άλλη ομάδα. Η αγάπη τους είναι πολύ μεγάλη και όλη αυτή η στήριξη σε κάνει να νιώθεις περήφανος που φοράς την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ενωμένοι οπαδοί και ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά τη φετινή χρονιά.



Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα ένιωσα μοναδικά συναισθήματα. Θα προσπαθώ να ανταποδίδω τη στήριξη που μας παρέχουν οι οπαδοί μας. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο θα βρίσκομαι στον Άρη
".

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ

TGI... Friday

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγώ, ο κόκκινος Καζίμ Ρίτσαρντς!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

AEK | ΘΕΜΑ

Ένα και να καίει...

Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!

ΑΕΚ | ΘΕΜΑ

"Με δύναμη και πάθος"

Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή