ΑΡΗΣ

Καλύπτει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Άρης ο Καρυπίδης

Καλύπτει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Άρης ο Καρυπίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης μετά την συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τις νέες διαβεβαιώσεις του 38χρονου επιχειρηματία για το μετοχικό κεφάλαιο.

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μετά την μετά την συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, όπου ο 38χρονος επιχειρηματίας επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να καλύψει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου στην δεκαπενθήμερη προθεσμία που ορίζει ο νόμος. Παράλληλα συζητήθηκαν όλα τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα που θα προκύψουν την επομένη της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

"Σε νέα συνεδρίαση προχώρησαν σήμερα το απόγευμα (21/6) τα μέλη της πενταμελούς προσωρινής επιτροπής σύστασης της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Παρών σε αυτή τη συνεδρίαση ήταν και ο πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΗΣ, κ. Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη.

Τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και ο εκπρόσωπός του στην επιτροπή, κ. Σίμος Ορφανίδης επαναβεβαίωσαν την πρόθεση του πρώτου να καλύψει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου στην δεκαπενθήμερη προθεσμία που ορίζει ο νόμος και η οποία σε κάθε περίπτωση ολοκληρώνεται για τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ την προσεχή Παρασκευή 24/6.

Παράλληλα συζητήθηκαν όλα τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα που θα προκύψουν την επομένη της κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου και τα οποία εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της διοικούσας επιτροπής".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ