ΑΡΗΣ

Καλογέρης: "Στο τέλος θα χαρούμε"

Καλογέρης: "Στο τέλος θα χαρούμε"
INTIME SPORTS

Ο Άρης νίκησε με σκορ 0-4 στα Γιαννιτσά την Αναγέννηση αλλά παρέμεινε στο -4 από τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Καλογέρης πιστεύει στην επίτευξη της ανατροπής.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Άρης με το 0-4 στα Γιαννιτσά επί της Αναγέννησης αλλά παρέμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Καλογέρης πιστεύει στην επίτευξη της ανατροπής.

Ο έμπειρος μέσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού έδωσε το σύνθημα για νίκες και στα οχτώ επόμενα παιχνίδια εκφράζοντας την πίστη του ότι στο τέλος του όλα θα πάνε καλά.

Για την εύκολη επικράτηση επί των Γιαννιτσών είπε: "Ήταν μία ευρεία νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η εμφάνιση μας, ήταν κόντρα στα στάνταρ που θέλουμε. Κρατάμε την νίκη. Δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε από το άλλο παιχνίδι (σ.σ. του Πανσερραϊκού).

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να κάνουμε νίκες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Πιστεύω στο τέλος, θα χαρούμε εμείς".

Για την ψυχολογία που δίνει στην ομάδα του Άρη αυτό το αποτέλεσμα τόνισε: "Σίγουρα, αλλά άμα δουλεύεις σωστά, αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ψυχολογία. Είναι και θέμα δουλειάς. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς κάθε Κυριακή και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας".

Για το θέμα με την στρατιωτική του θητεία σχολίασε: "Προσπαθούμε. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Δεν είναι πολύ εύκολο, γιατί έχω πολλές μεταθέσεις. Τι τελευταίες τρεις εβδομάδες έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις προπονήσεις. Λογικά θα είμαι εδώ και αυτή την εβδομάδα, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ