ΑΡΗΣ

Κάλεσμα του Διούδη στον κόσμο του Άρη

Κάλεσμα του Διούδη στον κόσμο του Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Διούδης με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα τόσο στο Κυριακάτικο ματς με τον Κισσαμικό στο Κλεάνθης Βικελίδης όσο και στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Άρη, καθώς την Κυριακή οι "κιτρινόμαυροι" θα υποδεχθούν τον Κισσσαμικό στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη Stoiximan.gr Football League.

Ο Σωκράτης Διούδης μάλιστα με δήλωση κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί δυναμικά τόσο την Κυριακή στο γήπεδο όσο και στη συνέχεια της σεζόν στηρίζοντας μέχρι τέλος τον Άρη για να νοιώσουν οι αντίπαλοι τη δύναμη της έδρας των "κιτρινόμαυρων".

Η δήλωση του γκολκίπερ του Άρη ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα έχει μπει σε μια κρίσιμη καμπή και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, στον οποίο εμείς πιστεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ για μαζική παρουσία, τόσο στο αυριανό παιχνίδι με τον Κισσαμικό όσο και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, για να νιώσει ο αντίπαλος την δύναμη της έδρας, την δύναμη του Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως έχει αποδειχτεί, τίποτα δεν μας χαρίζεται. Για το λόγο αυτό, όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια “γροθιά”, να δώσουμε και αυτή τη “μάχη” για να βγούμε στο τέλος νικητές. Όλοι αύριο στο γήπεδο για την κατάκτηση της νίκης».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εν τω μεταξύ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης το Σάββατο ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια για το ματς με την ομάδα της Κρήτης κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης,από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται καιηλεκτρονικά, μέσω τηςViva.gr.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ