ΑΡΗΣ

Κάλας: "Θα αναδειχθούμε νικητές"

Κάλας: "Θα αναδειχθούμε νικητές"
INTIME SPORTS

Περίπου 50 λεπτά κράτησε η συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με μπροστάρη τον Άλεξ Κάλας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στο γραφείο του.

Η συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με μπροστάρη τον Άλεξ Κάλας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στο γραφείο του κράτησε περίπου 50 λεπτά.

Μετά το τέλος της η αντιπροσωπεία του Άρη συνέχισε τις επαφές και τις συζητήσεις της με τον Γενικό Γραμματέα Ιούλιο Συναδινό, με κεντρικό θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Κάλας μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους Κοντονή και Συναδινό δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την πορεία των επαφών δηλώνοντας: "Σε πρώτη φάση είχαμε μία ανάγκη για συναντηθούμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας να ξοδέψουμε χρόνο και σε δεύτερη φάση η Κυβέρνηση και το Υπουργείο να επιμείνουν στους κανόνες της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης στους νόμους".

Για τις εντυπώσεις του από την συνάντηση τόνισε: "Είχα πιθανότητα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου, ο κ. Κοντονής συναντήθηκε μαζί μας, ήταν πολύ προσιτός, ακριβοδίκαιος και είμαι χαρούμενος που τον γνωρίζω".

Κι όσο για το μήνυμά του για τον κόσμο του Άρη ήταν: "Ο κόσμος του Άρη κι εγώ είμαστε στην ίδια… βάρκα. Είναι μία κατάσταση αμοιβαίας νίκης και πρόκειται να κερδίσουμε! Το τι θα προκύψει, θα το ξέρουμε τις επόμενες 15-30 μέρες, αλλά θα αναδειχθούμε νικητές!".

Τι δήλωσε ο Κοντονής

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής υποστήριξε: "Είχαμε μία συνάντηση-γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη, η οποία εξελίχθηκε παρά πολύ θετικά», και πρόσθεσε: «Τέθηκαν ζητήματα από την πλευρά των εκπροσώπων του Άρη προς την πλευρά του Υπουργείου και μας ζητήθηκε κάτι που θεωρούμε εμείς αυτονόητο. Να τηρηθεί η νομιμότητα και να τηρηθούν οι κανονισμοί των πρωταθλημάτων.

Όσον αφορά το βασικό αίτημα τους απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος γιατί το Υπουργείο συμπεριφέρεται με γνώμονα την ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες, δεν ευνοεί ή δεν αδικεί καμία. Αυτό ζητούμε από τις Ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές. Η συζήτηση ήταν απολύτως εποικοδομητική και η Κυβέρνηση είναι εδώ να διασφαλίζει την νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και θα το κάνει και στον αθλητισμό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχή των συναντήσεων της αντιπροσωπείας του Άρη έγινε στο Υπουργείο Εμπορίου για το σημαντικό θέμα, όπως είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ. Την αντιπροσωπεία του Άρη αποτέλεσαν εκτός του Κάλας ο αδερφός του Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μαζί με τους δύο νομικούς της ομάδας Χρήστο Γρόλλιο και Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ