ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης: "Χρειαζόμαστε οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστές"

Καλαϊτζίδης: "Χρειαζόμαστε οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστές"

Τις αντικειμενικές δυσκολίες στη συγκρότηση ενός αξιόμαχου ρόστερ που θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Superleague εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis" υποστήριξε ότι υπάρχουν δυσκολίες για τη συγκρότηση ενός καλού ρόστερ, τονίζοντας παράλληλα πως βασίζει πολλά στη δυναμική του ονόματος του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Είμαστε σε μια συνεχή διαδικασία, ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να επιστρέψει ο Άρης στην Super League. Το πρώτο εκτιμώ πως πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος είναι να δει τις δικές του δυνάμεις για να μπορέσει να προσφέρει στο σύνολο. Οι χώροι του διοικητικού με το αγωνιστικό είναι στο ίδιο κομμάτι. Εγώ με την εμπειρία μου και την δουλειά μου εστιάζομαι μόνο στο αγωνιστικό.

Όλοι κατά καιρούς έχουμε καταθέσει την άποψη πως το ρόστερ των προηγούμενων χρόνων δεν ήταν αντάξιο του ονόματος του Άρη. Εμείς πλέον με το υλικό που έχουμε, παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Χωρίς την δυναμική που έχει ο Άρης, δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Βέβαια για να πάμε μπροστά χρειάζονται και κατάλληλους ανθρώπους. Στηρίζομαι στην δυναμική του συλλόγου, που κατά την άποψη μου δεν αξιοποιήθηκε σωστά τα τελευταία χρόνια.

Επίσης να τονίσω πως τα μέλη του σημερινού Άρη έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις σχετικά με ανθρώπους του παρελθόντος. Πρέπει να αναδείξουμε την δύναμη με έργο. Εκείνο που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι είναι ποια είναι η αφετηρία της ομάδας. Δεν την θεωρώ βέβαια και την καλύτερη αφετηρία. Αλλά είναι μια χρυσή ευκαιρία για τον Άρη να εξαφανίσει τα κακά φαινόμενα του παρελθόντος. Εκεί στοχεύουμε, τουλάχιστον για μένα και τους συνεργάτες μου στο αγωνιστικό. Το αγωνιστικό πλάνο θα είναι εντελώς διαφορετικό την νέα χρονιά.

Χρειαζόμαστε περίπου οκτώ με δέκα παίκτες. Θα μπορούσαν αυτοί οι παίκτες να ήταν εδώ, αλλά το θέμα είναι το τι μας επιτρέπει οικονομικά να κάνουμε. Από την ημέρα που ήρθα στον Άρη κοίταξα να αποκαταστήσω την αξιοπιστία της ομάδας. Να δημιουργήσουμε φιλάθλους του Άρη, κάτι που έχει να γίνει αρκετό καιρό. Όσον αφορά τους παίκτες, υπάρχει ένας μηχανισμός καλών παικτών. Μπορεί να πάρεις παίκτη από την Super League και να μην σου βγει.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, έχουμε επιλογές, αλλά επανεξετάζουμε συνεχώς τις περιπτώσεις. Μην ξεχνάμε πως ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν έχει αδειοδοτηθεί και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τον Μανιά και τον Κύργια, αλλά δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ