ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης: "Ντροπή για το δημιούργημά μας"

Καλαϊτζίδης: "Ντροπή για το δημιούργημά μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φανερά απογοητευμένος από την ήττα με 3-0 από τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως ντροπή το δημιούργημα της ομάδας του Άρη.

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα του Άρη με 3-0 από τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως ντροπή το δημιούργημα της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην φάση του δεύτερου γκολ θεωρώντας πως δεν υπήρχε πέναλτι κάτι που όπως υποστήριξε το είπε και στον διαιτητή κι όσο για την συνέχεια συνέστησε υπομονή και επιμονή στην δουλειά.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι και την βαριά ήττα με 3-0 από τον Καμπανιακό είπε: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Η προηγούμενη αγωνιστική δημιούργησε πολλές προσδοκίες. Η σημερινή μας παρουσία σε καμιά των περιπτώσεων δεν πλησίασε εκείνες τις επιδόσεις. Αρνητικές συγκυρίες διαδεχόταν η μια μετά τα την άλλη.

Από την αρχή έγιναν πολλά αβίαστα λάθη, ήρθε το πέναλτι και η κόκκινη. Κι ενώ προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ προέκυψαν κι άλλα αρνητικά που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Πίκρα σε όλους τους ανθρώπους. Ντροπή για το δημιούργημα μας.

Ο Άρης παραμένει μεγάλη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση και να δώσουμε χαρά στο κόσμο. Η ομάδα είναι καινούρια και θα έχει μεταπτώσεις. Πρέπει κι οι άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου να μας σέβονται. Πολλές από τις αποφάσεις τους ήταν αντίθετες από αυτές που περιμέναμε.

Εκτιμώ ότι η φάση του δευτέρου τέρματος δεν είναι πέναλτι και το είπα στον διαιτητή. Έχω πολύ καθαρή εικόνα και την βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε. Ο αμυνόμενος βρήκε την μπάλα. Το κατέθεσα στον διαιτητή κι έχει ενδοιασμούς κι αυτός. Να μην κρυφτούμε όμως πίσω από αυτό. Είναι δική μας ευθύνη η σημερινή εικόνα. Απλά μια αναφορά κάνουμε».

Κι όσο για την συνέχεια τόνισε: «Υπομονή και επιμονή στην δουλειά μας. Η φετινή σεζόν έχει μονόδρομο την άνοδο, αλλά παράλληλα και να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα και για το μέλλον. Δύσκολη μέρα η σημερινή.

Το πιο σημαντικό η πίκρα στον κόσμο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συναισθήματά τους. Αυτό τελείωσε. Είναι δικό μας δημιούργημα και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το γνωρίζαμε από πριν και φτάσαμε στο σήμερα. Αλλά και το σήμερα είναι αντιστρέψιμο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ