ΑΡΗΣ

Και Καλαϊτζίδης και Κούης

Και Καλαϊτζίδης και Κούης

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιστρέφει στον πάγκο του Άρη, έχοντας για βοηθό του τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και στην θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Ντίνος Κούης.

Στον πάγκο του Άρη επιστρέφει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έχοντας για βοηθό του τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και στην θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Ντίνος Κούης.

Μία αλυσιδωτή αλλαγή που επήλθε ουσιαστικά μετά την ήττα στην Δράμα από την Δόξα με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής και την χθεσινή συνάντηση που είχε ο Καλαϊτζίδης με τον Ντομπρασίνοβιτς.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: "Ύστερα από τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗ αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Χρέη προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με συνεργάτη του τον κ. Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Επίσης τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ αναλαμβάνει ο κ. Ντίνος Κούης, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του Συλλόγου μας".

Η συνάντηση του Καλαϊτζίδη με τον Ντομπρασίνοβιτς έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τους δύο άνδρες να συζητούσανε επί μία και πλέον ώρα, σε μια προσπάθεια να βρουν τα αίτια της εμφάνισης και της ήττας του Άρη στη Δράμα.

Αμφότεροι στάθηκαν στη γενικότερη εικόνα της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι η ήττα από την Δόξα έφερε την ομάδα 4 βαθμούς πίσω από την 1η θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Football League που αποτελεί και τον βασικό στόχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Καλαϊτζίδης έδειξε να αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική της ομάδας, όπως ίσχυε και στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με τον Ντομπρασίνοβιτς βοηθό συνεργάτη του.

Εξάλλου, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Μαυροβούνιος τεχνικός ο Καλαϊτζίδης είχε ενεργό ρόλο, δίνοντας καθημερινά το παρών στις προπονήσεις και έχοντας την επιμέλεια του αγωνιστικού προγράμματος.

Χθες εξάλλου εκτός της συνάντησης που είχε με τον Ντομπρασίνοβιτς ο Καλαϊτζίδης είχε ομιλία και προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια. "Εμείς είμαστε εντάξει απέναντι σας κι εσείς εμφανίζεται τέτοια εικόνα. Από εδώ και πέρα δεν θα περνάει αντίπαλος το κέντρο αν θέλετε να παίζετε στον Άρη…", τόνισε μεταξύ άλλων ο Καλαϊτζίδης.

Ο λόγος πέρασε στον Ντομπρασίνοβιτς που αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας είπε: "Μπαίνουμε νωθρά. Δεν έχουμε καθαρό μυαλό για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Θέλουμε συγκέντρωση ακόμα και στις προπονήσεις".

Στο αγωνιστικό κομμάτι μάχη με τον χρόνο δίνει ο Βάσκο Φερνάντες ώστε να είναι έτοιμος νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη, που έκανε λόγο για αποχή από την ενεργό δράση για τρεις εβδομάδες. Να μπορέσει να προλάβει δηλαδή ο Πορτογάλος αμυντικός μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Ακροποτάμου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ