ΑΡΗΣ

Η Τρίτη της επιστροφής

Η Τρίτη της επιστροφής

Για αύριο το απόγευμα μπορεί να υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση από τον Γιώργο Φοιρό ωστόσο το μεγάλο ερώτημα παραμένει αναπάντητο και έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Οι μέρες περνούν χωρίς φρένο κι αν για αύριο το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση από τον Γιώργο Φοιρό ωστόσο το μεγάλο ερώτημα παραμένει αναπάντητο και έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Καταρχήν πάντως για αύριο εκτός της απογευματινής προπόνησης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για το πρωί υπάρχει νέο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί όπου στο Ειρηνοδικείο θα φανεί ποια θα είναι η κατάληξη μετά την αίτηση για έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης περί αντικατάστασης της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα.

Ακολούθως αναλόγως με το τι θα προκύψει το ένα από τα δύο διοικητικά σχήματα – Σκόρδα ή Στεφανίδη – απομένει να φανεί αν θα δώσουν το παρών στην προπόνηση ενημερώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα. Και κατ΄ επέκταση το αν θα πούνε το οτιδήποτε για το οικονομικό κομμάτι. Για το αν θα προχωρήσουν σε καταβολή μέρους των οφειλομένων ή αν θα ζητήσουνε νέα υπομονή.

Στην αυριανή προπόνηση δύσκολο να βρεθούνε στην Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως δανεικοί ενώ απομένει να φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς των οποίων σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Ο λόγος για τους Βανγκέλι, Τριανταφυλλάκο, Αγγελούδη, Ηρακλή, Ψυχογιό και Μαργαρίτη και αν κάποιος από αυτούς θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής για να διασφαλίσει τα χρήματά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ