ΑΡΗΣ

Η εξήγηση του Τάτου

Η εξήγηση του Τάτου
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος έδωσε την νίκη-φιλί ζωής στον Άρη επί του Ατρόμητου και μετά την λήξη μίλησε για την σημασία της αλλά και γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ που έβαλε.

Ο Ανδρέας Τάτος μετά την λήξη της νίκης του Άρη επί του Ατρόμητου στο γήπεδο του Περιστερίου μίλησε για την σημασία της αλλά και γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ που έβαλε και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Κι όσο για τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία έκανε λόγο για συνέχεια του απόλυτου και στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του Άρη.

Της επόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μία εβδομάδα μετά με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

«Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που στις δύσκολες στιγμές ήταν παρών. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα το διασκεδάσουμε σήμερα και αύριο αλλά μετά ξεκινάει η προετοιμασία για τον Αστέρα.

Έχω περάσει πολλά χρόνια στον Ατρόμητο, είναι η ομάδα που αναδείχθηκα και δεν το πανηγύρισα το γκολ γιατί έχω περάσει όμορφα στον Ατρόμητο.

Στόχος μου είναι σε όποια ομάδα και να είμαι να είμαι με το κεφάλι μπροστά», υποστήριξε ο Τάτος στην κάμερα της Nova.Κι όσο για τον Παπαζαχαρία ο αρχηγός του Άρη υποστήριξε ότι:

«Ήταν η πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα αλλά δεν θα έχει σημασία εάν δεν κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια για να μείνουμε στην κατηγορία.

Σίγουρα εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να τα ακούσουμε αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα εάν δεν κερδίσουμε τον Αστέρα την επόμενη αγωνιστική.

Είναι πολύ δύσκολο όταν μένεις με δέκα παίκτες να πάρεις τη νίκη.Θέλαμε από κει και πέρα να σημειώσουμε ένα τέρμα στις ευκαιρίες που θα μας δίνονταν και έτσι έγινε.

Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τον Αστέρα για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ