ΑΡΗΣ

Η Δευτέρα της απόφασης

Η Δευτέρα της απόφασης

Η γενική συνέλευση της ΚΜΑ έδειξε τον δρόμο της Γ΄ Εθνικής και απομένει να φανεί τι θα γίνει την Δευτέρα σε αυτήν του ΑΣ. Μέχρι τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης παραμένει ο Πάνος Στεφανίδης.

Το άγνωστο για το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται ο Άρης την νέα αγωνιστική περίοδο φαίνεται πως θα λυθεί την Δευτέρα μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης του ΑΣ.

Η γενική συνέλευση της ΚΜΑ έδειξε τον δρόμο της Γ΄ Εθνικής και απομένει να φανεί τι θα γίνει και σε αυτήν του ΑΣ ώστε οι δύο βασικοί μέτοχοι να κρίνουνε την επόμενη μέρα.

Μέχρι τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να παραμένει ο Πάνος Στεφανίδης που ταυτόχρονα συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής πριν προχωρήσει στην υποβολή της παραίτησής του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δείχνει να έχει πάρει την απόφαση του πως ο κύκλος του έχει κλείσει αλλά παρόλα αυτά μέχρι να βρεθεί λύση στο θέμα της μετάβασης προς τον ΑΣ (με παράλληλη απόσυρση από το Κύπελλο Ελλάδας) θα παραμείνει τυπικά στη θέση του.

Σε ότι αφορά την τριμελή «διοίκηση 24ωρών» που πρέπει να προκύψει ώστε να μπει η ΠΑΕ Άρης σε καθεστώς εκκαθάρισης παραμένει ερωτηματικό καθώς στην διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν σημειώθηκε κάποια οριστική εξέλιξη.

Κι αυτό γιατί η ενημέρωση που παρείχε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στους κ.κ Φωτιάδη και Ψηφίδη που την επισκέφθηκαν και παρέμειναν σε αυτήν για σχεδόν εφτά ώρες δεν έφερε τους δύο άνδρες σε θέση να πούνε το «ναι» σε αυτή την προοπτική. Ένας ακόμη λόγο ώστε ουσιαστικές εξελίξεις να υπάρξουνε από Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ από ιατρικές εξετάσεις πέρασε το πρωί ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός με ρίζες από το Κονγκό Γκαέλ Ν΄Λουντούλου που αφίχθη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθως είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, όπου και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Πλέον ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις θα αποφασισθεί και το κατά πόσο θα αποτελέσει την 7η φετινή μεταγραφή του Άρη, καθώς το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Μέχρι τότε όμως και σύμφωνα με απόφαση του Καλαϊτζίδη δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων της υπόλοιπης ομάδας το Σαββατοκύριακο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ