ΑΡΗΣ

Η πρόταση των Ισπανών στον Ερασιτέχνη

Η πρόταση των Ισπανών στον Ερασιτέχνη

Μετά τη σημερινή συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τους Ισπανούς που ενδιαφέρονται να εμπλακούν διοικητικά στον Άρη υπήρξε κατάθεση έγγραφης πρότασης στον Ερασιτέχνη Άρη με την υπογραφή του Λούις Όλιβερ.

Έγγραφη πρόταση με την υπογραφή του Λούις Όλιβερ έφθασε στον Ερασιτέχνη Άρη μετά τη σημερινή συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τους Ισπανούς που ενδιαφέρονται να εμπλακούν διοικητικά στον Άρη.

Σύμφωνα με αυτήν γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό, σε συνδυασμό και με δεσμεύσεις.

Αυτές έχουνε να κάνουνε με το να πληρώσουν όσα χρήματα έχει βάλει ο Γαλανός στην ομάδα επιπλέον των εσόδων που είχε και να βάλουνε άμεσα σε κοινό λογαριασμό με τον ΑΣ Άρης 700.000 ευρώ.

Ακόμη να αναλάβουν αυτοί το ποδοσφαιρικό τμήμα από δω και πέρα με απαραίτητη προϋπόθεση όλων αυτών να ψηφιστεί στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης η εκκαθάριση-λύση της εταιρίας στις 31 Δεκεμβρίου.

Η πλευρά των Ισπανών ωστόσο ζήτησε να έχει απάντηση μέσα σε πέντε μέρες χωρίς κανείς να μπορεί να προεξοφλήσει ποια θα είναι αυτή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το μπαλάκι έχει περάσει στον Ερασιτέχνη Άρη μετά το σημερινό ραντεβού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ