ΑΡΗΣ

Η ΕΠΟ έφερε ικανοποίηση

Η ΕΠΟ έφερε ικανοποίηση
INTIME SPORTS

Η ενημέρωση για την απόφαση της ΕΠΟ να αγωνιστεί ο Άρης με όλες του τις μεταγραφές στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπως ήταν επόμενο ικανοποίησε απόλυτα τον Μάκη Κατσαβάκη.

Η απόφαση της ΕΠΟ να αγωνιστεί ο Άρης με όλες του τις μεταγραφές στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπως ήταν επόμενο ικανοποίησε απόλυτα τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Σερραίος τεχνικός ήταν επόμενο να αισθάνεται ανακουφισμένος δεδομένου και μόνο στην ιδέα ότι υπήρχε ο σχετικός κίνδυνος. Κάτι που φάνηκε και στην τοποθέτησή του μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Κιλκισιακό στο Κιλκίς.

Σε μία μέρα όπου από το πρωί είχε ξεκινήσει η προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, σύμφωνα με πληροφορίες μαζί και με την ΚΑΕ Άρης, και παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης υπήρχε η αισιοδοξία για το θέμα της συμμετοχής των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν.

Όπως και έγινε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα στην ΕΠΟ που αποφάσισε ότι όλα είναι νομότυπα και ενημέρωσε ότι αποφάσισε την έκδοση κανονικών δελτίων.

Υπενθυμίζεται πως οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με μεταγραφή από την ΠΑΕ Άρης μέχρι στιγμής είχανε αγωνιστεί με προσωρινά δελτία και πλέον αύριο θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, στον αγώνα με την ΑΕΚ αφού ούτε στην σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας με την αυριανή μέρα να αποτελεί κριτήριο για τη συμμετοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ