ΑΡΗΣ

Η επιστροφή του Φυσέκη

Η επιστροφή του Φυσέκη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Φυσέκης θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη για το παιχνίδι του Άρη με τον Εθνικό με την φανέλα του οποίου είχε πετύχει να συμβάλει στο 1-1 του Α' γύρου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού του Άρη στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό θα είναι ο Γιάννης Φυσέκης που μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο φορούσε την φανέλα του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μάλιστα είχε συμβάλει στο 1-1 του Α΄ γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον καλείται να συμβάλει στο 8 στα 8 στο κυνήγι του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού που συνεχίζει να βρίσκεται στο +1.

"Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα. Ο Εθνικός είναι μια σφιχτή και δυνατή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια και οποιοδήποτε λάθος πληρώνεται ", τάδε έφη ο Φυσέκης για το παιχνίδι, της Κυριακής.

Ο Φυσέκης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη και στο αυριανό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό στο 4-4-2 του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οιΓκόλιας καιΣαμαράς με δεξί μπακ τον Γεωργιάδη και αριστερό τον Λιόνη.

Το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουνε οιΚαλογέρηςκαιΣανιά, ενώ στις άκρες στα χαφ θα είναι οιΝ΄Λουντούλουδεξιά καιΣουνάςαριστερά. Κι όσο για την επίθεση θα είναι οΠόικαι στην κορυφή οΚαπνίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ